Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Magasinet
Foto: Jacob Ehrbahn

Flugten fra det knastørre saunahelvede

For årtier siden skød saunaer op over hele landet, men alligevel er Danmark fortsat et saunakulturelt uland. Nu er noget begyndt at ulme i ovnene. Ikke Skandinaviens demokratiske saunakultur, men den mere topstyrede tyske.

Foto: Martin Fælt/Gonzales Foto

Danmark har fået endnu en fransk prins

Den franske ambassadør, François Zimeray, taler og tweeter og skriver replikker til Roman Polanski. Han var til stede under angrebet på Krudttønden og formulerer bedre end de fleste, hvad det var, der skete.

Når der farer en djævel i de søde små

Den lille dreng i premiereaktuelle ’The Woman In Black 2’ behøver kun at se sød ud, bare på en lidt underlig måde, så kommer angstens koldsved krybende. Horrorhistoriens uhyggeligste børn paralyserer os over for en genkendelig verden, vi ikke genkender.

Rejser
vue. Fæstningsanlægget Bastille ligger så højt over Grenoble, at der er overblik over byen Grenoble og et kig til de omkringliggende bjerge. - Foto: Alain Potignon

Charmerende østfransk by er porten til Europas sneparadis

Studenterbyen Grenoble har nogle af de største skiterræner inden for rækkevidde. Men brug også tid på byens museer og gode restauranter.

Annonce
Økonomi
klip. Nanna Liv med en af sine modeller på kontoret i London. Inden hun kom så langt, måtte hun igennem en proces, der blandt andet indebar at klippe 76 par sko i stykker for at nærstudere deres design. - Foto: Pr-foto

Hun fik simpelthen så ondt i fødderne, men så fik hun en god ide

For et år siden sad en nervøs Nanna Liv til London Fashion Week. I dag har hun 7 ansatte.

Ølkrise. Bryggeriformand Flemming Besenbacher har fyret direktøren for Carlsberg, der har været plaget af en stribe problemer i Rusland. - Foto: Peter Hove Olesen(Arkiv)

Rettidig omhu eller utidig ildhu?

Lego stimulerer børns hjerner på 24 forskellige måder

Foto
Striber
Debat

Om ti år risikerer vi at få skoler, hvor 9 ud af 10 af børnene har forældre, der ikke har et arbejde.

 
Sport

To hold har nu tilknyttet kvindelige kørere. Tidligere stjerne er kritisk.

 
 
Danmark

Unge mænd tæver hjemløs mand og smider ham i Søerne

En angiveligt hjemløs mand er blevet kørt på hospitalet, efter at han blev udsat for grov vold tidligt lørdag.

Rejser

Mange turister er forhindret i at rejse hjem fra skisportssted.

 
Andre medier skriver lige nu
PolitikenPlus
 • Vinder af Guldbrikken 2014 Årets selskabsspil 2014 er et stærkt inkluderende, morsomt og kaotisk quizspil, der udforsker andre dele af vores paratviden, hvor selv de mest oplagte lette spørgsmål bliver store udfordringer.

  Pluspris 140 kr. Alm. pris 180 kr. Køb
 • Hovedtelefon Plattan Plattan er designet til at være den perfekte klassiske hovedtelefon med alle de ekstra funktioner, der gør det ud over hvad en statisk hovedtelefon ville tilbyde - en fuld størrelse on-ear-model.

  Pluspris 410 kr. Alm. pris 500 kr. Køb
 • Wild Card Køb Tivoli Wildcard til Pluspris - kun 755 kr. og få fri entré til Tivoli i hele 2015 ? både sommer, i efteråret og til det hyggelige julemarked. Og du får turpas på, hvergang du besøger haven.

  Pluspris 755 kr. Alm. pris 890 kr. Køb
 • Slimline quick fix Figuren er typisk for det, som Louise Hindsgavl står for. For hun er ikke til porcelænets traditionelle repertoire af glaserede yndigheder: hyrdedrenge, frøkner, muslingeskaller, konkylier etc.

  Pluspris 1.800 kr. Alm. pris 2.250 kr. Køb
 • Børnevippe Denne vippe giver børnene en bedre koordination og balanceevne. Derudover giver den også en social læring, da vippen kun kan benyttes via teamwork af to børn. Kan bruges både uden- og indendørs.

  Pluspris 2.649 kr. Alm. pris 3.119 kr. Køb