Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Magasinet

Protestpartier bløder, når de kommer i regering

Dansk Folkeparti lurepasser på spørgsmålet om regeringsdeltagelse. Mens Fremskrittspartiet i Norge og De Sande Finner i Finland har taget skridtet. Og Fremskrittspartiet taber vælgere, mens De Sande Finner indgår kompromiser, få havde regnet med.

Foto: Tomas Østergren

Breaking: Gamle nyheder

I stedet for at pakke fisk ind i gårsdagens avis har kurator Jacob Fabricius i ti år bedt kunstnere om at klippe nyheder ud. Nogle sakser hunde, andre nøgne damer eller molesterede lig. Kunstnerne leverer et alternativt blik på det hav af informationer, vi alle svømmer rundt i.

Foto: Jacob Ehrbahn

»Vi ender alle sammen med at være komiske«

Harald Voetmann bliver altid lidt skeptisk, når der bliver talt om, hvad litteratur bør og skal. I sin nye roman undersøger han det menneskelige sind helt ud til grænsen, hvor forfald, opløsning og gamle liderlige mænd ses i komikkens formildende skær.

Mexicansk politi og bevæbnede mænd har udkæmpet det blodigste opgør længe i landets kamp mod de berygtede narkokarteller.

Otteårig satte livet på spil, da han lod sig smugle over grænsen til Spanien i en rejsekuffert. Faren er fængslet, men drengen har fået opholdstilladelse.

29-årig kvinde fundet dræbt

En kvinde er blevet dræbt i Nordvestjylland. Den mistænkte er fundet død.

Debat
Seneste Mest kommenterede
Annonce
Annonce
Andre medier skriver lige nu