Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
POLITIKEN OG THIRD EAR PRÆSENTERER

Livet på Mars

Ny podcast: Vi skal til Mars, og vi skal dø deroppe

Kapitel 1: I udkanten af København er der et vaskeægte rumkapløb i gang. Sådan et som det, vi kender fra dengang med USA og Sovjet.

Annonce
Magasinet
Foto: Joachim Adrian

Homeland-forfatter: »Er jeg sindssyg eller dedikeret? Jeg ved det ikke«

Han står bag successerien ’Homeland’ og har brugt et årti af sit liv på at skrive ’24 timer’. I sidste uge var der masterclass på Filmskolen med Howard Gordon for en skare af nordiske manuskriptforfattere. Politiken var inviteret med og giver her ordet til ham.

Foto: Jacob Ehrbahn

Mette F: Løkke sidder tiden ud

Mette Frederiksen satser på en langsom opbygning af sit formandskab for Socialdemokratiet. Hun tror nemlig, at Venstreregeringen holder tiden ud. Udgangspunktet ligger til venstre for midten.

Foto: Jacob Ehrbahn

Afrikaner på afstand af Afrika

»På et dybere plan er mit hjerte altid i Kenya«, fortæller nobelpriskandidaten Ngugi wa Thiong’o, som netop har været med på Louisiana Literature, om sin nye erindringsbog, om afrikanske emigranters drøm om Europa, og om det Kenya, han selv forlod.

Regeringen skal bryde en aftale, hvis DR skal ændres. Derfor er finansminister Claus Hjorts kritik af mediegiganten en gratis omgang, siger ekspert.

Tegning: Anne-Marie Steen Petersen

DR-chef: Aldrig har behovet for public service været større

Mange herhjemme har travlt med at modarbejde det medie-tilbud, som andre lande beundrer os for.

Skrøbelig fredsaftale i Sydsudan

Efter pres fra USA har Sydsudans præsident skrevet under på en aftale, som skal stoppe en af Afrikas mest blodige krige.

Fire gange blev Hasan Ali Mohamads falske papirer afsløret i Athens lufthavn. Livet i den græske hovedstad var nærmest værre end hjemme i Damaskus. Men en dag fik Hasan nummeret på en menneskesmugler fra Sudan.

Bios fremtid i Syddanmark er usikker

Region Syddanmark vil ikke garantere, at Bios kommer til stå for ambulancekørslen i Syddanmark fra september.

Annonce
Debat
Seneste Mest kommenterede
Annonce
Annonce
Andre medier skriver lige nu