Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Internationalt

En af Vladimir Putins største kritikere - Boris Nemtsov - er blevet dræbt.

Sundhed

Veluddannede over 65 år har Danmarksrekord i indtag af alkohol.

Danmark

Danmark placeres lavt på rangliste over europæisk udenrigspolitik.

Fodbold

Indtjeningen i Dansk Boldspil-Union sætter bundrekord, afslører årsregnskab.

 
Annonce
Magasinet

Når der farer en djævel i de søde små

Den lille dreng i premiereaktuelle ’The Woman In Black 2’ behøver kun at se sød ud, bare på en lidt underlig måde, så kommer angstens koldsved krybende. Horrorhistoriens uhyggeligste børn paralyserer os over for en genkendelig verden, vi ikke genkender.

Foto: Netflix

Skader denne mand politik?

Netflix-serien 'House of Cards', der i dag åbner sæson 3, viser, at Hollywood lige nu elsker Washington. Men ikke alle jubler over det kyniske billede af politik, serien tegner af den magtsyge Frank Underwood.

Foto: Jacob Ehrbahn

Danmark og jøderne: Et lykkeligt ægteskab

Historien om de danske jøder begynder tidligt, og den er ikke forbi endnu. Attentatet mod synagogen i forrige weekend stiller både mindretallet og det omgivende samfund over for spørgsmål, vi ikke tidligere har været tvunget til at besvare.

Kultur

Vores allesammens kulturarv bliver ødelagt under islamisters hærgen, siger museumsinspektør fra Nationalmuseet.

Viden

Et lille stykke menneske-dna giver musehjerner vokseværk og forklarer, hvorfor hjernen pludselig gav menneskeabernes hjerner baghjul.

Annonce
Internationalt

Mullah Krekar er varetægtsfængslet, efter hans ekstremistiske udtalelser.

Rejser

Spansk bank bliver ny sponsor og poster 440 millioner kroner i projektet.

 
Økonomi
farvel. Skandalen omkring Petrobras har ført til store demonstrationer med krav om præsident Dilma Rousseffs afgang. - Foto: Eraldo Peres/AP

Mærsk trukket ind i olieskandale

Multinationale selskaber beskyldes for bestikkelse i aftaler med det statsejede brasilianske olieselskab Petrobras.

Lego stimulerer børns hjerner på 24 forskellige måder

klip. Nanna Liv med en af sine modeller på kontoret i London. Inden hun kom så langt, måtte hun igennem en proces, der blandt andet indebar at klippe 76 par sko i stykker for at nærstudere deres design. - Foto: Pr-foto

Hun fik simpelthen så ondt i fødderne, men så fik hun en god ide

Foto
Striber
Andre medier skriver lige nu
PolitikenPlus
 • Vinder af Guldbrikken 2014 Årets selskabsspil 2014 er et stærkt inkluderende, morsomt og kaotisk quizspil, der udforsker andre dele af vores paratviden, hvor selv de mest oplagte lette spørgsmål bliver store udfordringer.

  Pluspris 140 kr. Alm. pris 180 kr. Køb
 • Hovedtelefon Plattan Plattan er designet til at være den perfekte klassiske hovedtelefon med alle de ekstra funktioner, der gør det ud over hvad en statisk hovedtelefon ville tilbyde - en fuld størrelse on-ear-model.

  Pluspris 410 kr. Alm. pris 500 kr. Køb
 • Wild Card Køb Tivoli Wildcard til Pluspris - kun 755 kr. og få fri entré til Tivoli i hele 2015 ? både sommer, i efteråret og til det hyggelige julemarked. Og du får turpas på, hvergang du besøger haven.

  Pluspris 755 kr. Alm. pris 890 kr. Køb
 • Slimline quick fix Figuren er typisk for det, som Louise Hindsgavl står for. For hun er ikke til porcelænets traditionelle repertoire af glaserede yndigheder: hyrdedrenge, frøkner, muslingeskaller, konkylier etc.

  Pluspris 1.800 kr. Alm. pris 2.250 kr. Køb
 • Børnevippe Denne vippe giver børnene en bedre koordination og balanceevne. Derudover giver den også en social læring, da vippen kun kan benyttes via teamwork af to børn. Kan bruges både uden- og indendørs.

  Pluspris 2.649 kr. Alm. pris 3.119 kr. Køb