Annonce
Annonce
Økonomi

Ubetalte regninger for 8-10 milliarder kan ikke sendes til inddrivelse. Skat vil ikke udelukke tab.

Digitalt

Hver anden 13-årige oplever alt fra vold og krig til at blive kontaktet af ukendte voksne, når de færdes på nettet, viser undersøgelse.

Kultur

Maskulint og maritimt er kodordene for scenen til melodigrandprixfesten.

 
Annonce
Magasinet
Fortælling om en meget mærkelig kærlighed

Fortælling om en meget mærkelig kærlighed

Næsten tre årtier efter hans død diskuterer Latinamerikans litterære miljø stadig, om den argentinske forfatter Jorge Luis Borges virkelig var reaktionær, racistisk og konservativ. Og alt det var han, indrømmer hans enke, María Kodama, som selv er en kontroversiel kulturperson i Argentina.

Af sted til Mars - uden returbillet

Af sted til Mars - uden returbillet

Et privat rumprojekt vil sende mennesker på en envejsmission til Mars. 200.000 har søgt om at komme med, og sosu-assistent Mai Madsen fra Esbjerg er blandt de 1.058, der er gået videre til anden runde. Hvorfor vil hun forlade Jorden for evigt?

Følelsespolitikeren

Følelsespolitikeren

Han er Venstres nok største profil og burde være selvskrevet som udenrigsminister i en ny V-regering. Men en stribe kontroverser med partitoppen har sendt Søren Pind længere væk fra drømmejobbet. Den gode nyhed for ham: Alternativerne står ikke i kø.

Ibyen
Afstemningen om årets spisested er i gang. Stem på din favorit her.
Annonce
Andre medier skriver lige nu
PolitikenPlus
 • Postkasse Ny model postkasse, som er fremstillet i galvaniseret lakeret stål, og som kommer i et væld af smukke farver. Postkassen er monteret med 6 skift Rukolås.

  Pluspris 1.231 kr. Alm. pris 1.449 kr. Køb
 • Havebog Foråret 2014 udkommer ?Design din have med højbede?, af Nina Ewald. Det er den første bog på det danske marked om dette emne. ?Jeg er vild med højbede, og min egen have rummer adskillige af slagsen?.

  Pluspris 245 kr. Alm. pris 289 kr. Køb
 • Tillidskassen Kassen består af blandede spanske og sydafrikanske kvalitetsvine med både luksusvine, en række gode vine i mellemprisklassen samt dagligvine. Der er min. 9 rødevine og max. to ens vine i kassen.

  Pluspris 1.000 kr. Alm. pris 1.480 kr. Køb
 • Forårsjakke til ham Halifax er en jakke med karakter, tydeligt inspireret af moden i de Skandinaviske hovedstæder med de populære lodrette kviltede syninger,

  Pluspris 679 kr. Alm. pris 799 kr. Køb
 • Tørklæde Romantisk og eventyrligt tørklæde med forårets smukke lyse og sarte farver.

  Pluspris 369 kr. Alm. pris 449 kr. Køb