ATS

BOLIGFORENING FORBYDER FLÆSKESTEG

Ingen flæskesteg på fællesområderne.

ATS
FOR ABONNENTER

BOLIGFORENING FORBYDER FLÆSKESTEG
Det muslimske flertal i boligforeningen Egedalsvænge i Kokkedal vedtog på sit møde i går, at der ikke må spises flæskesteg på fællesområderne.

»Der er ganske givet nogle, der vil sige, at vi ikke skal blande os i, hvad folk spiser. Men ifølge vedtægterne er det bestyrelsens ansvar at holde Egedalsvænge pænt og rent. Og alle ved, at grisen er et urent dyr«, siger bestyrelsesmedlem Abdid Wahut.

DIREKTØR ER SKUFFET OVER OBAMA-SEJR
Saxo Bank- og partiejer Lars Seier Christensen er rystet over genvalget af Obama.

»Det er skuffende, at amerikanerne ikke har lyttet til mine advarsler på nationalt tv«, siger Seier Christensen.

»Obama vil gøre USA til et socialistisk land, hvor den højere middelklasse kommer til at betale 170 procent i skat ligesom i Danmark, og hvor syge, svage, dovne og mindrebemidlede kan lukrere på de værdier, som direktører i skattely skaber for samfundet. Det er frygteligt, at det skulle ende på den måde i Guds og kapitalismens eget land«.

Lars Seier Christensen er nu taget til Kina for at advare styret imod at indføre demokrati.

»Jeg satser på at få taletid på partikongressen, så jeg kan fortælle dem, at demokrati vil undergrave deres økonomiske mirakel«, siger Seier Christensen, der nærer store forhåbninger til, at Kinas ledere vil lytte til hans råd og bevare den nuværende styreform.


L.O.C. KLAR MED NYT HIT
L.O.C. præsenterede i går opfølgeren til sit hit ’Noget dumt’.

»Jeg har valgt at kalde det nye nummer ’Noget endnu dummere’«, fortæller L.O.C., der skrev sangen under et ophold i Byretten i Odense for nylig.

ats@pol.dk

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce