Frederik Nelsson er formand for det nye parti: De Progressive. De kræver fornuft, videnskab og sekularisme tilbage i dansk politik. Foto: Melissa Kühn Hjerrild
Foto: Hjerrild Melissa Kühn

Frederik Nelsson er formand for det nye parti: De Progressive. De kræver fornuft, videnskab og sekularisme tilbage i dansk politik. Foto: Melissa Kühn Hjerrild

Nyt parti: Ud med Gud og tilbage med fornuften

Partiet ’De Progressive’ blæser til kamp mod Folketingets reaktionære kræfter og hader Christiansborgs ævl og kævl, fortæller partiets formand, Frederik Nelsson, der nu indleder jagten på 20.000 vælgererklæringer.

FOR ABONNENTER

Danmark har brug for et fornuftsbaseret midterparti, der vil bekæmpe religion i det offentlige rum og tage kampen op med Folketingets reaktionære og fremtidsangste politikere.

Det mener den 38-årige selvstændige erhvervsdrivende og tidligere embedsmand i staten Frederik Nelsson, der sammen med to meningsfæller har taget sagen i egen hånd og stiftet partiet ’De Progressive’.

Partiet er registreret hos Social- og Indenrigsministeriet og skal nu indsamle de mere end 20.000 vælgererklæringer, der kræves for at kunne komme på stemmesedlen ved næste folketingsvalg.

Mærkesagen er klar: Ud med religiøse særkrav og ind med fornuft, oplysning og videnskab.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

    Få valg-overblikket i otte grafikker

    Ved hvilket valg eksploderede SF's popularitet? Hvordan overtog DF det kommunale danmarkskort som landets tredjestørste parti? Se det og meget meget mere her

    Kend din kommune

    Hvor mange penge bruger din kommune på ældreområdet, til daginstitutioner eller på dit bibliotek?

    Vi har samlet en lang række nøgletal, der fortæller om hvordan pengene i din kommune bliver brugt.

Annonce