Debatindlæg

Jobsøgende sender helt vildt uopfordret offentlig ansøgning: Ansæt mig til en timeløn på 61 kroner

Efter flere års vanvittigt underholdende og lærerigt bekendtskab med beskæftigelsesindsatsen tillader jeg mig her – helt uopfordret – at søge en stilling som konsulent for beskæftigelsesforvaltningens ledelse.

Debatindlæg
FOR ABONNENTER

Til Københavns beskæftigelsesborgmester, Anna Mee Allerslev.

Efter mange år hvor jeg har arbejdet med ledelse, innovation og kommunikation, blev jeg ramt af længerevarende sygdom, som slog mig hjem i det ludo-spil, vi normalt kalder for ‘arbejdsmarkedet’. Heldigvis er jeg nu rask og føler mig ubegribeligt klar og fornøjeligt motiveret til at tage en ordentlig tørn for det samfund, der har understøttet mig økonomisk.

Det seneste år har jeg taget et elite-kursus hos netværket Næstehjælperne i ‘citizen empowerment’ og har hos foreningen Jobcentrets Ofre gennemgået et frivilligt specialist-træningsprogram i »risk and anger management in an oppresive environment«, samt foretaget en grundig feltundersøgelse af din forvaltnings corporate culture og public new speak.

Medarbejdernes trivsel er tydeligvis ikke i top. Se blot på sygefravær og den store udskiftning, der er i staben. En employee turnover der ville få enhver investeringsfond til at sætte jobcentret på den helt kulsorte liste over firmaer, der aldrig må sættes en krone i. Mine første konsulentråd er at give medarbejderne et dejligt medejerskab og lytte til deres lyst til at gøre borgerne glade.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

    Sådan er kommunalvalget gået

    Søjlerne viser landsresultatet (resultatet af 2013-valget står i gråt)

Annonce