Tegning: Mette Dreyer (arkiv)

Tegning: Mette Dreyer (arkiv)

Debatindlæg

Dan Jørgensen til Radikale Venstre: I skylder ideer til, hvordan vi kan bringe antallet af udlændinge ned

Hvis de Radikale mener, at antallet af udlændinge, der kommer til Danmark, har betydning for, hvor godt vi kan løse integrationsudfordringen, er det svært at forstå den konsekvente modstand mod stramninger.

Debatindlæg
FOR ABONNENTER

Igen og igen kan man her i avisen læse kritiske røster af mit parti fra de Radikale. De mener, at vores udlændingepolitik er helt galt på den. Vi strammer alt for meget både, når det gælder optjeningsprincipper, asylregler og kvoteflygtninge.

De har ret i, at Socialdemokratiet har strammet op. Det løber vi ikke fra. Faktisk er vi glade for, at vi har været med til at sikre, at der er kommet bedre styr på antallet af udlændinge, der kommer til Danmark. Det var nødvendigt.

Hver gang, der er strammet, har de Radikale været imod. Ikke nogle af gangene. Ikke er flertal af gangene. Hver eneste gang.

Mit spørgsmål til de Radikale er: Hvad vil I gøre? Hvis I mener, at antallet af udlændinge, der kommer til Danmark, har betydning for, hvor godt vi kan løse integrationsudfordringen, skylder I ideer til, hvordan vi kan bringe antallet ned.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce