Rod, rod, rod. Overalt i København hviler ens øjne på vejarbejder og opgravninger.
Foto: Martin Lehmann (arkiv)

Rod, rod, rod. Overalt i København hviler ens øjne på vejarbejder og opgravninger.

Klummer

Værsgo, her er en to do-liste til kommunalpolitikerne: Mere skønhed, bedre boliger, frugttræer i gaderne og hoppende børn

Sådan bliver København endnu federe: Stop kædebutikker, afskaf livsfarlige motordrevne turistcykler, ta' pusten af boligmarkedet og fix nu de åndssvage metroelevatorer.

Klummer
FOR ABONNENTER

København bliver ofte kaldt for en af verdens bedste byer at bo i. Jeg er enig, og stod valget frit mellem Berlin, Paris, New York og København som bopæl, ville jeg naturligvis vælge Paris, men komme rigtig tit på besøg.

Spøg til side: København er en hovedstad, vi kan være stolte af, moderne og gammel, cool og smuk, men der er stadig masser af områder, som hovedstaden kan udvikle, både for de indfødte, for tilflytterne og for det stigende antal turister, der besøger os. Her kommer en stribe forbedringsforslag til kommunal- og regionspolitikerne:

1. Billige børneaktiviteter.

Der er vildt mange børnefamilier i København nu, og mange af os har ikke råd til at smide 800 kroner efter en tur i Zoo eller Eksperimentarium i weekenden.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce