Foto: Thomas Borberg
Klummer

Før julefrokosterne: Meget her i verden handler om sex og lir. Undtagen utroskab. Det handler om noget helt andet

De færreste er utro, fordi de er holdt op med at elske deres faste partner eller bare for at få noget sex. Når vi træder ved siden af og knalder udenom, gør vi det for at få forbindelse til en tabt del af os selv.

Klummer
FOR ABONNENTER

Skjulte tanker, fordækte møder, hemmelige sms'er og skamfuldt lir.

Hvis du har været din partner utro, eller selv er blevet røvrendt, så er du en af mange. Faktisk anslås det, at hvert andet par på et tidspunkt i livet møder utroskab. Af de par, hvor utroskaben opdages, går mange fra hinanden, fordi den svigtede tillid viser sig umulig at genfinde.

Og nu er så decembers varme julefrokoster med den tilhørende frygt for sidespring lige om hjørnet endnu engang. Set fra den vinkel er timingen perfekt, når den amerikanske psykoterapeut og parforholds-guru Esther Perel netop nu er udkommet med sin nye bog ’The State of Affairs: Rethinking Infidelity’.


Værket handlet om psykologien bag utroskab og er et produkt af forfatterens tyve år lange research omkring begær, kærlighed og hemmelige affærer. Og stik imod hvad mange går ud fra, så handler utroskab dybest set ikke om sex.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce