Vi er trætte af at se vort land smurt ind i Kjærsgaards opkast, der daglig siver ned over spalterne i landets aviser og får luksuslancering i TV-avisen og TV 2/Nyhederne, skriver dagens hold af kronikører.
Foto: Thomas Borberg

Vi er trætte af at se vort land smurt ind i Kjærsgaards opkast, der daglig siver ned over spalterne i landets aviser og får luksuslancering i TV-avisen og TV 2/Nyhederne, skriver dagens hold af kronikører.

Kroniken

Modstandsbevægelsen mod Pia K.s besættelse

Dansk Folkeparti er den største trussel mod Danmark og dansk sammenhængskraft, skriver et opsigtsvækkende hold af kronikører.

Kroniken
FOR ABONNENTER

Vi har sovet længe nok, og vi har været tavse længe nok.

Men vi har set og hørt det hele. Vi er en broget forsamling med vidt forskellige tanker og ideer, men der er iagttagelser, vi ikke kan tie om længere, og som vi har valgt at udtrykke i fællesskab:

Landet stander i våde!

Vi har set, hvordan danske medborgere, der er kommet hertil fra den store verden, er blevet nedgjort af Dansk Folkeparti som »gøgeunger«, »svin« og »snyltere«, og vi har set deres religion blive stemplet som »pest«, »alt-ædende had« og »ondskab«.

Vi har set Pia Kjærsgaard gennemtvinge Statsradiofoniens knæfald og bodsgang, fordi en radiogæst tillagde hende ’fejlcitatet’, at »de fremmede formerer sig som rotter«, når hun nu ’blot’ havde sagt, at »de fremmede formerer sig som kaniner«.

 • Ældste
 • Nyeste
 • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Prøv Politiken i en måned for 1 kr.

Med et digitalt abonnement får du fuld adgang til politiken.dk og e-avisen leveret direkte til din telefon, tablet og computer hver aften.

Kom i gang med det samme

Mest læste

 • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

  Er Lena Dunham den nye Woody Allen?

  Lena Dunham signs the wall at AOL Studios after participating in AOL's BUILD Speaker Series on Thursday, Sept. 24, 2015, in New York. (Photo by Charles Sykes/Invision/AP)
  Politikens Poptillæg:

  Hun er elsket for at sætte nøgenhed, kropsidealer og psykisk sygdom på dagsordenen, men hun er også kritiseret for at være selviscenesættende og hyklerisk. Lena Dunham deler vandene, men én ting er sikkert; Hun er en af de mest magtfulde tv-skabere, og har med serien 'Girls' sat nye standarder for ungdomsserier. Lyt med når Politikens Poptillæg diskuter den 6. og sidste sæson.

Annonce