Vi skal alle spise, men der bruges alt for få kræfter i folkeskolen på at lære børnene om madlavning.

Vi skal alle spise, men der bruges alt for få kræfter i folkeskolen på at lære børnene om madlavning.

Kroniken

Mad er kommet for at blive. Så burde skolen ikke lære vores unger meget mere om det?

I vores forsøg på at skabe dygtige børn har vi glemt, at vores børn og unge også skal lære at tage vare på sig selv. Vi mener, at det er på tide at sætte mere fokus på madkundskab.

Kroniken
FOR ABONNENTER

Der tales tit om, hvad vi skal leve af i fremtiden. Vi vil godt vove skindet og komme med et svar: Vi skal leve af mad.

Teknologiske landvindinger til trods er vi helt sikre på, at maden er kommet for at blive. Og vi tør også godt sætte en del på højkant på, at det med mad faktisk kun bliver endnu vigtigere i fremtiden.

Ud over at vi som individer har brug for mad for at overleve, er vi i Danmark også dygtige til at leve af mad og produktion af fødevarer.

Det har måske været allermest tydeligt i den bemærkelsesværdige udvikling, der har været på restaurationsscenen, men fødevaresektoren udmærker sig også i høj grad ved produktudvikling, ressourceeffektivitet og nytænkning.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce