Arkivtegning: Philip Ytournel
Leder

Politiken mener: Aflysning af landskamp er et forsmædeligt selvmål

Kvindelandsholdets fallit er alles nederlag.

Leder
FOR ABONNENTER

Få ting kan samle nationen som en landskamp, hvor der er udsigt til, at vi kan tæve svenskerne. Sådan en landskamp skulle kvindefodboldlandsholdet have spillet i aften – til glæde for tilskuere og seere. Nu må danskerne nøjes med at samle sig om fredagens afsnit af ’Vild med dans’.

En uforståeligt uprofessionelt håndteret faglig konflikt mellem landsholdet og DBU er endt med en aflyst landskamp, et uværdigt offentligt slag sorteper om ansvaret og skuffelse hos de rød-hvide fans.

Der kan meget vel findes underliggende motiver hos både Spillerforeningen og DBU: mistillid, personlige stridigheder og taktisk positionering frem mod en lignende forhandling om herrelandsholdets vilkår i 2018.

Der kan også være gode årsager til at kritisere konkrete handlinger, som at DBU’s direktør tager på ferie, når et flere måneder langt forhandlingsforløb kulminerer, eller at landsholdet har nægtet at møde op i landsholdslejren uden en færdig aftale.

mzt

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce