Annonce
Annonce
Annonce

Rasmus Jarlov

De konservative grundpiller: fædreland, frihed og socialt ansvar

Debattører
Ungdom: Når Martin Krasnik og mange internetdebattører den dag i dag maler et billede af KU som nazisympatisører, så er det en stødende og ekstrem grov besudling af de ikke mindre end 47 KU’ere, som gav deres liv for Danmark i modstandskampen mod nazisterne under anden verdenskrig, skriver Rasmus Jarlov. - Foto: JENS DRESLING (arkiv)

Hvorfor trækker man altid nazikortet, når Konservativ Ungdom er til debat?

Martin Krasnik på DR skrabede forleden bunden i debatten om KU.

Tidligere indlæg

PolitikenPlus
 • Havebog Foråret 2014 udkommer ?Design din have med højbede?, af Nina Ewald. Det er den første bog på det danske marked om dette emne. ?Jeg er vild med højbede, og min egen have rummer adskillige af slagsen?.

  Pluspris 245 kr. Alm. pris 289 kr. Køb
 • Tillidskassen Kassen består af blandede spanske og sydafrikanske kvalitetsvine med både luksusvine, en række gode vine i mellemprisklassen samt dagligvine. Der er min. 9 rødevine og max. to ens vine i kassen.

  Pluspris 1.000 kr. Alm. pris 1.480 kr. Køb
 • Forårsjakke til ham Halifax er en jakke med karakter, tydeligt inspireret af moden i de Skandinaviske hovedstæder med de populære lodrette kviltede syninger,

  Pluspris 679 kr. Alm. pris 799 kr. Køb
 • Tørklæde Romantisk og eventyrligt tørklæde med forårets smukke lyse og sarte farver.

  Pluspris 369 kr. Alm. pris 449 kr. Køb
 • Postkasse Ny model postkasse, som er fremstillet i galvaniseret lakeret stål, og som kommer i et væld af smukke farver. Postkassen er monteret med 6 skift Rukolås.

  Pluspris 1.231 kr. Alm. pris 1.449 kr. Køb