Annonce
Annonce
Forbrug og liv

Ny Cult-konkurrence: Vind et par silikonebryster

Drinksfirma beder kvinder smide tøjet - og giver større bryster til vinderen.

Boobs for shaker

  • Man deltager i 'Boobs for Shaker' konkurrencen ved at uploade et billede af sine bryster og give en begrundelse for, hvorfor man skal vinde et par nye bryster.
  • Det er op til de besøgende på CULT-Party.com at stemme på de bryster, de synes fortjener at blive lavet større.
  • Brysterne med flest stemmer går videre til en live semifinale.
  • Semifinaler og livefinalen afgøres af et dommerpanel, der består af både brysteksperter og kendisser.
  • Alle, der uploader et billede af sine bryster, får tilsendt en kasse Cult Shaker.
  • Cult holder hele sommeren 'boobs for shaker'-events på diskoteker over hele landet. Blandt andet inkluderer disse events, at man som kvinde kan få en gratis cult shaker, hvis an viser sine bryster til aftenens DJ.

Kilde www.cult-party.com

»De ville være perfekte, hvis de blev større!«

Sådan skriver en 18-årig kvinde fra Slagelse på Cults hjemmeside. Over ordene har hun oploadet beviset - et billede af sine bare bryster, som hun mener skal vinde drinksfirmaets nye konkurrence 'Boobs for shaker'.

En konkurrence, hvor hovedpræmien er et par silikonebryster fra privathospitalet Aros.

»Silicone now - apologize later«
28 kvinder - og fire mænd - har inden for den første uge lagt deres bare overkroppe på Cults hjemmeside, hvor flere end 50.000 stemmer med karakterer fra 1-10 til ypperlighederne er registreret.

LÆS OGSÅCult Energy blæser på nye reklameregler

Ingen af barmene i toppen af listen ligner umiddelbart noget, der trænger til en forstørrelse, men de er flankeret af citater fra kvinderne som »silicone now, apologize later!«, »det er synd, at man har en bangin ass men ikke nok boobs!« og »jeg vil gerne have 100 ml mere i hver«.

Sideløbende med afstemningen på nettet, der ender i en live-finale til efteråret, arrangerer Cult sommerevents på 80 af landets diskoteker, hvor man som kvinde kan få en gratis Cult Shaker, hvis man viser sine bryster til aftenens DJ.

Ligner et blowjob
Cult har flere gange været under kritisk lup for deres udfordrende markedsføring.

For eksempel da de lancerede kampagnen »Fest nu - og undskyld senere«, der blandt andet indeholdt plakater af unge kvinder der skulle se ud som om, de var i gang med at blive taget bagfra og give blowjob.

En reklame, der fik hård kritik for at opfordre kvinder til at dyrke sex selv om de ikke havde lyst og samtidig satte mandens nydelse i højsædet som det eneste vigtige.

LÆS ARTIKEL Rigshospitalet: Reklame for Cult nedgør mænd

Men ligesom da »Fest nu - og undskyld senere« blev lanceret, mener Cults producent og manden bag reklamen, Brian Sørensen, ikke, der er noget galt i Cults konkurrence.

»Vi lever i et frit land, og det er helt frivilligt, om man vil deltage i konkurrencen eller ej. Men vi ved, at mange piger gerne vil have større bryster men ikke har råd, og det vil vi gerne hjælpe dem til«.

Det »frie kvindesyn«
Brian Sørensen fortæller, at konkurrencen indtil videre har haft rekordhøj trafik på Cult hjemmeside. I den første uge har dobbelt så mange været inde og stemme, som i en anden konkurrence, hvor Cult udlodder en bil til 100.000 kroner.

»Jeg tror, at uanset om det er blandt kvinder eller mænd, så er bryster et samtaleemne. De fleste synes, at bryster er smukke, og de har en stor interesse i vores målgruppe der er unge fra 18-25 år«.

Hvad er det for et kvindesyn, I gerne vil repræsentere med 'Boobs for shaker'?

»Vi vil gerne repræsentere et frit kvindesyn, hvor alle har lov til at have deres egen mening og oploade sine bryster, hvis man har lyst til det. Og man skal være voksen for at deltage, og så må man formode, at man er voksen nok til at tage sine egne valg«.

Men kan du forstå, at nogle kan blive forargede over konceptet?

»Jeg synes, at de, der kritiserer, skal holde op med at forsøge at begrænse folks frihed. Der er over 6.000 kvinder, der får lavet nye bryster om året, og en stor del af dem er i vores målgruppe«.

En af jeres sommerevents i forbindelse med konkurrencen er, at kvinder kan få en gratis Cult Shaker ved at vise deres bryster til DJ'en. Hvad vil I opnå ved at opfordre til det?

»Vi vil ikke opnå så meget ud over en god fest, hvor folk er glade og frie. Vi har 30 fotografer ude på diskotekerne hver weekend, og der mange piger viser deres bryster uden at få noget for det. Sådan fester man i dag«.

Kunne I finde på at opfordre fyrene til at gøre det samme? At tilbyde dem en Cult, hvis de viser deres overkrop eller deres ædlere dele i baren?

»Nej, det er der ikke noget smukt i. Vi er vant til at se bare bryster, når vi går på stranden og på tankstationen, sådan har det aldrig været med mandekroppe. Piger er smukkere end mænd, og det synes både mænd og kvinder«.

Og hvad gør man så, hvis man gerne vil en tur i byen uden at se på andres bryster?

»Så kan man se væk«.

SKRIVHvad synes om at Cult opfordrer piger til at vise bryster?

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce