Annonce
Annonce
Bolig For abonnenter

Designwokker brænder maden på

En tredjedel af wokpanderne i denne test brændte maden på eller begyndte at koge maden i stedet for at stege den.

Nutidens gryderet består ofte af kød og grønt, der er krydret og lynstegt i en wok efter asiatiske principper.

Lynstegningen sker ved høj temperatur, og derfor er det vigtigt, at maden ikke brænder på eller begynder at koge på panden.

»En wokpande skal kunne stege hele tiden. For brænder den på eller begynder at koge, får man ikke den rigtige stegte smag«, siger Lone Lysdal, levnedsmiddeltekniker fra Karolines Køkken hos Arla, som har testet ni wokker for Lørdagsliv.

En af vores 189 skarpe journalister har skrevet denne artikel til dig. Læs alt på politiken.dk med et abonnement. Det tager kun et øjeblik.

Allerede abonnent? Log ind

Få fuld adgang til politiken.dk, med inspirerende artikler, opdateret nyhedsoverblik og begavet underholdning. Det tager kun et øjeblik – så er du i gang.

Allerede abonnent? Log ind

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce