Annonce
Annonce
Bolig For abonnenter

Kitchen Aid nonstick rolling pin

Kok og faglærer Christian Fentz:
Supergod at arbejde med. Fint håndtag og gode lejer. En luksusrulle med god slip let-belægning. Nem at gøre ren.

Kok og faglærer Martin Webb:
God tyngde. Dog lidt tung til mørdej og marcipanblomster. Grim, men snedigt lavet. Håndtaget er fladt, så der er plads til pølsefingre, når man ruller. Top!

Denne artikel er forbeholdt Politikens abonnenter.
For kun 79 kr. om måneden kan du få et abonnement på politiken.dk, og læse alle de artikler du har lyst til.

Allerede abonnent? Log ind

Få fuld adgang til politiken.dk, med inspirerende artikler, opdateret nyhedsoverblik og begavet underholdning. Det tager kun et øjeblik – så er du i gang.

Allerede abonnent? Log ind

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce