Digitalt

Familiefar og datingportalstifter: Jeg vil hjælpe folk, der drømmer om at stifte familie

Emmanuel Limal håber, at folk vil holde op med at spilde tiden på ligegyldige dates med folk, der ikke vil det samme som dem selv.

Digitalt
FOR ABONNENTER

Næsten hver aften lister han sig ind og kigger på sine to rundkindede, mørkhårede piger i tumlingealderen, når de er faldet i søvn. Han skulle godt op i 40’erne, før det omsider lykkedes at få dem. Nu spilder han ikke et sekund.

»Det er fuldstændig lige så fantastisk at være fuldtidsfar, som jeg havde drømt om. Jeg elsker at se mine børn sove, og jeg elsker, at jeg kan se på dem sammen med en kvinde, der bliver lige så rørt over det. Den glæde at være en familie, vil jeg gerne have, at flere får lov at opleve«.

Begejstringen er tydelig i Emmanuel Limal stemme. Han er manden bag en ny datingportal for voksne, som ønsker at finde kærligheden og stifte familie. Portalen er tænkt som et mere målrettet alternativ til de mange eksisterende datingportaler. Love & Kids er for dem, der vil undgå ’datingstøjen’, som stifteren kalder det, og gå direkte efter kærlighed og kernefamilie.

»Der findes masser af gode datingsites og apps, men på de fleste bombarderes især kvinder med henvendelser fra folk, som slet ikke er interesserede i det samme, som de selv er. Der er en masse støj, og man spilder tid på at skrive sammen og mødes med folk, før man finder ud af, at de måske kun vil have et uforpligtende forhold, forklarer 46-årige Emmanuel Limal.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce