Annonce
Annonce
Test For abonnenter

Test Smart børnesikret tablet har en stor fodfejl

Den koster kun det halve af en iPad2, men noget skæmmer glansbilledet.

En robust tablet, som er sikret mod børn? I disse iPad-ificerede børnetider lyder det som en himmelsendt løsning, for det er netop målet med den nye Android-baserede børnetablet computer ’Kurio 7’.

Udover at koste det halve af en ny iPad 2, så er det primære mål for ‘Kurio’ at emme af sikkerhed og robusthed - og dermed afhjælpe de hos forældrene akut nervøse tics, når børnene gladeligt trækker iPad´en hen over flisegulvet eller lystigt hælder mælk udover skærmen, fordi katten på skærmen jo var tørstig.

Hylster medfølger
Det starter allerede med indpakningen, da der med i pakken ligger et gummi-etui, som effektivt beskytter Kurio mod fald, slag og spark. Rykker man ind i selve tablet-computeren, så er der suveræne muligheder for forældrene, så de kan opsætte “lukkede” profiler til ungerne, og præcist styre både hvilke apps, ungerne må have adgang til, men også hvor længe.

Dermed kan man skabe en sikker sandkasse for ungerne at bolte sig i, og ikke være nervøs for, om de nu Googler eller YouTuber sig hen på upassende steder ved et tilfælde.

Selvom den Android-baserede brugerflade i elegance stadig ikke matcher iPadens, så bliver den dog trumfet på funktionaliteter. F.eks. er det suverænt, at man på Kurio kan oprette forskellige profiler til hvert barn - op til otte i den nuværende version - så man gradvist kan “skrue op” for mulighederne på tabletten.

LÆS ANMELDELSEN Samsungs nye Windows-telefon er lynhurtig

Abonnér og få fuld adgang til artiklen, samt alt på politiken.dk for 66 kr. per måned.

Allerede abonnent? Log ind

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce