Annonce
Annonce
Test For abonnenter

Test Foto-apps får os til at skyde løs: Én app er suveræn

Med smartphonens indtog er det blevet meget nemmere at tage billeder og dele dem med venner og bekendte. Seks forskellige foto-apper til redigering af billeder får generelt gode kommentarer med på vejen.

En tom tallerken efter et delikat måltid på den nye yndlingsrestaurant.

En halvnøgen kvindekrop fotograferet fra navlen og ned på en eksotisk feriestrand på Bali.

Det er nogle af de billeder og motiver, man oftere og oftere kan støde på, hvis man bevæger sig rundt på de sociale medier som Facebook, Twitter, Instagram eller Flickr.

Mere sjældent er det opstillede foto med hele familien, hvor selv de mindste børn smiler og forholder sig i ro.

Et resultat af den revolution, der blev skudt i gang, da virksomheden Apple i 2007 introducerede sin første iPhone og dermed smartphonen.

Originalt  foto. Taget med en smartphone og ikke redigeret på nogen måde. Foto: Siggi Rosen Siden er udviklingen fortsat, og flere hundrede millioner mennesker går nu konstant rundt med en telefon i lommen, de hurtigt kan hive frem og tage et billede med.

»Jeg tager mange flere billeder i dag. Med smartphones og de mange foto-apper er det blevet meget nemmere at tage billeder. Det er også blevet markant sjovere. Nu skyder man bare fra hoften, hvis man er i nærheden af et sjovt motiv«, siger Siggi Rosen fra fotobutikken Goecker.

Abonnér og få fuld adgang til artiklen, samt alt på politiken.dk for 66 kr. per måned.

Allerede abonnent? Log ind

Del link
Relaterede artikler
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce