Annonce
Annonce
Motion

Frisk start 7. januar: Prøv noget fitness for sjov

Snup en prøvetime, og grin hele vejen ud i badet.

Se også

Frisk start 2016

Har du mod på at gnave dig ind på det nye år på en sund og sjov måde?

Hver dag i januar foreslår vi motion, mad eller drikke, der kan give inspiration til et nyt og sundere år.

Meld dig til begivenheden Frisk start 2016' på facebook (eksternt link), og få dagens udfordring i dit feed.

Og vis omverdenen, at du turde tage en bid ved at lægge et foto på facebooksiden. Eller send det til os på mitfoto@pol.dk.

Lige nu har alle fitnesscentrene nettet ude efter nye kunder, og mange steder kan man få målt fedtprocent, smage en energibar eller deltage i en gratis prøvetime.

I stedet for at lade dig lokke ud i langsigtede forpligtelser, så er dagens udfordring, at du i stedet nøjes med at kaste dig over en lektion, der ser underlig/sjov/anstrengende ud. Og som du ikke har prøvet før.

Er du allerede en tilfreds fitnessbruger, så vær lidt kreativ, og husk, der er ingen, der ikke kan danse. Det gælder bare om at have sin ansvarsforsikring i orden.

PRØV OGSÅFrisk start 2. januar: Få en grøn begyndelse på dagen

Munch tester: Twerking

Kilde: politiken.tv / Journalist: Per Munch. Foto: Mikkel Fosgrau. Klip: Peter Vintergaard

Hvis det bliver for voldsomt at kaste dig ud i noget med yogamåtter eller dansetrin, så kan du jo arbejde dig en lille smule sidelæns væk fra det, du plejer. Og for eksempel erstatte styrketræning i maskiner eller med frie vægte med bodypump på hold. Og plejer du at løbetræne på bånd, så lej et par sko og prøv en time med spinning.

Alt her i verden starter med små skridt. Siger motionsredaktøren, der sidste år lod sig lokke ud i noget med twerking. Til mænd på min alder kan jeg bare sige:

Don't try this at home.

PRØV OGSÅFrisk start 4. januar: Gå på arbejde - bogstavelig talt

Finder du på noget rigtig sjovt, så tag gerne en 'healthie' af dig selv, og læg den på Facebookbegivenheden Frisk Start 2016 (eksternt link).

Vil du ikke gå glip af de nyeste artikler fra Per Munch eller Motion, så klik på ’Følg’-knappen i toppen af denne artikel. Så dukker de automatisk op i Din Strøm, når du er logget ind på Politiken.

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce