Annonce
Annonce
Motion

Frisk start 11. januar: Bliv klar til ski med Kongens efterfølger

Udfordringen: Drøm dig væk og lav skitræning i kulden.

Se også

Frisk start 2016

Har du mod på at gnave dig ind på det nye år på en sund og sjov måde?

Hver dag i januar foreslår vi motion, mad eller drikke, der kan give inspiration til et nyt og sundere år.

Meld dig til begivenheden Frisk start 2016' på facebook (eksternt link), og få dagens udfordring i dit feed.

Og vis omverdenen, at du turde tage en bid ved at lægge et foto på facebooksiden. Eller send det til os på mitfoto@pol.dk.

Indrømmet. Det var en svær overgang til en nyt, koldt år. Men nu er det tid at tørre øjnene og glæde sig til, at vi snart skal på ski.

Og står du ikke på ski, så giver det alligevel mening at gennemføre dagens udfordring, hvor det gælder om at lave sin løbetur om til en gang Kongens efterfølger. Enten alene eller endnu bedre sammen med en makker. Så I kan skiftes til at føre.

Ideen er, at man hopper op over sten. Balancerer på en stub og lander igen, løber baglæns og drejer rundt, så kroppen vænner sig til at gøre andet end at jogge derudad. At det er lidt glat og iset er kun en ekstra sportslig udfordring.

SE ARTIKLEN HERSådan bliver du klar til ski på en sjov måde

Finder du på noget rigtig fancy på løbeturen, så tag gerne en 'healthie' af dig selv, og læg den på Facebookbegivenheden Frisk Start 2016 (eksternt link).

LÆS OGSÅLøb portløb på din skiferie og bliv en bedre skiløber

Vil du ikke gå glip af de nyeste artikler fra Per Munch eller Motion, så klik på ’Følg’-knappen i toppen af denne artikel. Så dukker de automatisk op i Din Strøm, når du er logget ind på Politiken.

Redaktionen anbefaler

Guide: Sådan kommer du på glatis som voksen

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce