SKISJOV. Skiinstruktør Janus Hecht (forrest) anbefaler Kongens efterfølger. Men bruger også selv rullebåndet i Rødovre som træning inden skisæsonen.
Foto: Melissa Kühn Hjerrild

SKISJOV. Skiinstruktør Janus Hecht (forrest) anbefaler Kongens efterfølger. Men bruger også selv rullebåndet i Rødovre som træning inden skisæsonen.

Motion

Frisk start 11. januar: Bliv klar til ski med Kongens efterfølger

Udfordringen: Drøm dig væk og lav skitræning i kulden.

Motion

Indrømmet. Det var en svær overgang til en nyt, koldt år. Men nu er det tid at tørre øjnene og glæde sig til, at vi snart skal på ski.

Og står du ikke på ski, så giver det alligevel mening at gennemføre dagens udfordring, hvor det gælder om at lave sin løbetur om til en gang Kongens efterfølger. Enten alene eller endnu bedre sammen med en makker. Så I kan skiftes til at føre.

Ideen er, at man hopper op over sten. Balancerer på en stub og lander igen, løber baglæns og drejer rundt, så kroppen vænner sig til at gøre andet end at jogge derudad. At det er lidt glat og iset er kun en ekstra sportslig udfordring.

SE ARTIKLEN HER

Finder du på noget rigtig fancy på løbeturen, så tag gerne en 'healthie' af dig selv, og læg den på Facebookbegivenheden Frisk Start 2016 (eksternt link).

Vil du ikke gå glip af de nyeste artikler fra Per Munch eller Motion, så klik på ’Følg’-knappen i toppen af denne artikel. Så dukker de automatisk op i Din Strøm, når du er logget ind på Politiken.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

For abonnenter

Annonce

Mest læste

 • Annonce

Annonce

Forsiden

  Kongressen i Washington dagen før Donald Trumps indsættelse som præsident
  Jakob Nielsen skriver fra Washington, D.C.­


  Der er en anspændt stemning i Washington mindre end et døgn før indsættelsen.

  Trumps tilhængere indtog torsdag byen og flokkedes om Kongressen, hvor de fleste skulle hente deres billetter til indsættelsen. Flere købte merchandise og tog selfies foran den bygning, hvor den næste præsident sættes ind.

  På Pennsylvania Avenue skændes to kvinder - den ene har en T-shirt, hvor der står, at hun overlevede 8 år med et Obama. Den anden har et skilt der siger tak til Obama - »vi savner dig allerede«. Kun 4 procent af vælgerne i Washington, D.C., stemte på Trump.

  Foto: Jakob Nielsen

Annonce