Sundhed

En uge på kål og kød: Meget mæt i dag. Alt for mæt. Ingen som i slet ingen sultfølelse

Kapitel 1: Ingen sukker. Ingen raffineret stivelse. Kun grove grøntsager med en overvægt af kål og så lidt kød i syv dage. Politikens sundhedsredaktør skriver dagbog fra en uge på en kostplan, der skal nulstille hans blodsukker.

Sundhed
FOR ABONNENTER

Kender du kød-sved?

Altså den følelse du får, når du har spist sådan en halv kilo stor oksebøf? Tilstanden, hvor kroppen kræver vandret liggeposition, let hyperventilering, pressen for brystet, piblende sved og tanker kredsende om, at ’den bøf var nok lige i overkanten’.

Sådan har jeg det lige nu.

Jeg har netop skrevet på min notatblok:

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce