Sundhed

En uge på kål og kød: Jeg kan sgu da ikke få type2-diabetes af kål

Kapitel 3: Ingen sukker. Ingen raffineret stivelse. Kun grov grønt, kål og lidt kød i syv dage. Politikens sundhedsredaktør har levet ’blodsukkerstabilt’.

Sundhed
FOR ABONNENTER

»Vi må sgu have dig ind igen«.

Det er onsdag. Efter en uge på kål og kød skal forskerne på Rigshospitalet igen måle mig.

Tanken er, at mine subjektive oplevelser af en kompromisløs blodsukkerstabil periode, nok er interessant, både for mig selv og Politikens læsere, men objektive mål endnu mere interessante.

Derfor har jeg fået en sukkerbelastningstest, før jeg gik i gang og levede en kompromisløs sukkerstabil periode, som indgang til ny og sundere livsstil, farmaceut Anette Sams præsenterer i sin nye bog 'Sandheden om Sukker'. Og derfor skal jeg testes igen, da ugen nu er gået.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce