Endnu en ledende overlæge forlader Region Hovedstaden i protest mod Sundhedsplatformen. Situationen er dybt alvorlig, mener sundhedsøkonom.
Her er Gentofte Hospitals anæstesi-afdeling i gang med at  implementere Sundhedsplatformen.

Endnu en ledende overlæge forlader Region Hovedstaden i protest mod Sundhedsplatformen. Situationen er dybt alvorlig, mener sundhedsøkonom. Her er Gentofte Hospitals anæstesi-afdeling i gang med at implementere Sundhedsplatformen.

Sundhed

Sundhedsøkonom: Før talte alle om at udvikle Sundhedsplatformen - nu taler alle om at afvikle den

Den udskældte sundhedsplatform tager arbejdslysten og arbejdsglæden fra personalet, og ingen aner hvordan og hvem der skal løse problemet. Sundhedsøkonom Jes Søgaard kalder situationen dybt alvorlig.

Sundhed
FOR ABONNENTER

Den ene hårrejsende beretning følger den næste.

Om et besværligt, bekosteligt, ulogisk og ineffektivt IT-system, der end ikke tilnærmelsesvist har udløst de forventede milliardbesparelser og slet ikke løftet kvaliteten af patientbehandlingen i Region Hovedstadens sundhedsvæsen.

Snarere tværtimod.

Sundhedsplatformen har været en katastrofe, og kritikken har bredt sig som ringe i vandet siden systemet blev sat i drift på de første hospitaler i forsommeren 2016.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce