Foto: Rune Pedersen

Test: Langsom juicer trumfer hurtig saftpresser

Der er stor forskel på maskinernes formåen og betjeningsvenlighed i Politikens test af saftpressere og slowjuicere.

Test
FOR ABONNENTER

Skal juicen skubbes eller trækkes ud af frugten og grøntsagerne? Det er et af spørgsmålene, som skal besvares i industrikøkkenet på Hotel- og Restaurantskolen i København, hvor seks forskellige saftmaskiner forvandler dynger af frugt og grønt fra fast til flydende form.

Den slags maskiner er populære i Danmark, hvor det samlede salg af saftpressere, juicere og citruspressere er vokset med 65 procent fra 2013 til 2014, oplyser produktchef Lars Toftkær Andreasen fra isenkræmmerkæden Imerco.

LÆS ARTIKEL

Lene Vietz er kok og konditor og professionsbachelor i ernæring og sundhed. Hun er overdommer i testen af tre saftpressere og tre slowjuiceres juicekvalitet, brugervenlighed, tidsforbrug og rengøringsvenlighed. Med et vågent øje og en kokkehat på hovedet vandrer hun rundt blandt meddommerne i testen: 13 smørrebrødsjomfruer, kokke, ernæringsassistenter og andre fra hospitalsbranchen, som er på kursus på Hotel- og Restaurantskolen.

Prøv Politiken i en måned for 1 kr.

Med et digitalt abonnement får du fuld adgang til politiken.dk og e-avisen leveret hver aften.

Kom i gang med det samme

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce