Foto: PR-billede
Test

Bezzerwizzer familie

Test
FOR ABONNENTER

Enten kender du svaret, eller også er du totalt fortabt. Sådan fungerer langt de fleste quizspil, hvilket netop gør dem såvel underholdende som ekskluderende. Det gør det nyeste medlem af Bezzerwizzer-familien op med på sin helt egen originale måde.

Selve spillet er en dyst i paratviden i 16 fornemt forskellige kategorier som f.eks. ’Bøger’, ’Sprog’ og ’Mad & drikke’, men selve brættet er nu stort og peppet op med 300 billeder, der aktivt indgår i spillet. Billederne bruges både i spørgsmålene og som noget nyt i ledetråde, der kan gives, hvis man dyster mod børn omkring bordet.

På den måde bliver det klassiske Bezzerwizzer pludselig mere inkluderende for flere forskellige aldersgrupper, men også intelligenser, idet billederne gør spillet langt mere visuelt orienteret.

Men jeg savner, at billederne blev brugt endnu mere opfindsomt i f.eks. rent billedlige undringsbaserede spørgsmål som f.eks. »Hvad er sammenhængen mellem de to billeder« eller andre mindre paratvidensbaserede spørgsmål for at give mere variation.

Prøv Politiken i en måned for 1 kr.

Med et digitalt abonnement får du fuld adgang til politiken.dk og e-avisen leveret hver aften.

Kom i gang med det samme

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce