Foto

1 af 15. Trafikanterne på Frederikssundsvej i København nød vist ikke det smukke snevejr der ramte hovedstadsområdet søndag morgen.

2 af 15. Trafikanterne på Frederikssundsvej i København nød vist ikke det smukke snevejr der ramte hovedstadsområdet søndag morgen.

3 af 15. Trafikanterne på Frederikssundsvej i København nød vist ikke det smukke snevejr der ramte hovedstadsområdet søndag morgen.

4 af 15. Trafikanterne på Frederikssundsvej i København nød vist ikke det smukke snevejr der ramte hovedstadsområdet søndag morgen.

5 af 15. Trafikanterne på Frederikssundsvej i København nød vist ikke det smukke snevejr der ramte hovedstadsområdet søndag morgen.

6 af 15. Trafikanterne på Frederikssundsvej i København nød vist ikke det smukke snevejr der ramte hovedstadsområdet søndag morgen.

7 af 15. Trafikanterne på Frederikssundsvej i København nød vist ikke det smukke snevejr der ramte hovedstadsområdet søndag morgen.

8 af 15. Trafikanterne på Frederikssundsvej i København nød vist ikke det smukke snevejr der ramte hovedstadsområdet søndag morgen.

9 af 15. Trafikanterne på Frederikssundsvej i København nød vist ikke det smukke snevejr der ramte hovedstadsområdet søndag morgen.

10 af 15. Trafikanterne på Frederikssundsvej i København nød vist ikke det smukke snevejr der ramte hovedstadsområdet søndag morgen.

11 af 15. Trafikanterne på Frederikssundsvej i København nød vist ikke det smukke snevejr der ramte hovedstadsområdet søndag morgen.

12 af 15. Trafikanterne på Frederikssundsvej i København nød vist ikke det smukke snevejr der ramte hovedstadsområdet søndag morgen.

13 af 15. Trafikanterne på Frederikssundsvej i København nød vist ikke det smukke snevejr der ramte hovedstadsområdet søndag morgen.

14 af 15. Trafikanterne på Frederikssundsvej i København nød vist ikke det smukke snevejr der ramte hovedstadsområdet søndag morgen.

15 af 15.

Se alle 15 fotos

Kraftigt snevejr rammer Danmark

Trafikanterne på Frederikssundsvej i København nød vist ikke det smukke snevejr der ramte hovedstadsområdet søndag morgen.

Gem til liste
Foto
Foto

Favoritfotos Elkjær: »Ha ha ha. Er det dronning Margrethe?«

38 mål har han scoret for landsholdet. Se hvilke 10 Politiken-fotos, Preben Elkjær vil kalde pletskud

http://politiken.dk/fotografier/shop/ECE2294604/fotografier-til-din-vaeg-brpreben-elkjaers-10-favoritbilleder/
Seneste fotoserier
Mest sete fotoserier
PolitikenPlus
 • Samtale før døden En tidsrejse på Betty Nansen viser opgør med nazitiden

  Pluspris fra 100 kr. Alm. pris fra 160 kr. Køb
 • Nytår Det kunne være et billede fra Dallas, Texas. Der kunne være tale om en sen nat i The Lone Star State ? og en cowboy, som ikke lige kunne huske, hvor han havde parkeret sin hest.

  Pluspris 850 kr. Alm. pris 980 kr. Køb
 • Winemakers Dinner Smag på 8 udvalgte vine fra nogle af de bedste og mest spændende områder i Spanien med masser af point fra Penin. Og nyd en tilhørende Rasmus Bo Bojesen menu kreeret så mad og vine matcher hinanden.

  Pluspris 850 kr. Alm. pris 1.250 kr. Køb
 • Fortiden Oscar-vinderen Asghar Farhadi er tilbage med endnu et syleskarpt og universelt menneskeligt drama med thrillerelementer.

  Pluspris 80 kr. Alm. pris 100 kr. Køb
 • Puslespil med lyd Sjovt og underholdende puslespil med lyd. Når brikken placeres korrekt kommer der en realistisk lyd, som afspejler den figur som brikken viser. Fås i 3 forskellige varianter.

  Pluspris 105 kr. Alm. pris 125 kr. Køb