Foto

Lørdag den 12 dec. 2009. 15.24 passerer den store klimademonstration Christmas-Møllers Plads på Amager. Mellem 50 og 100 har maskeret sig, og da demonstranterne er ud for sidegaden Ved Amagerport, kaster en mindre gruppe demonstranter flasker og træstave mod en stor gruppe kampklædte betjente, der har samlet sig sidegaden. Hundredevis af betjente rykker ind. De laver en knibtangsmanøvre på den demonstraterne, så de bagerste afskæres fra resten. Det drejer sig om flere hundrede demonstranter, som politiet tilbageholder på den bare asfalt. Her sad de i flere timer, og blev fysisk dårligt tilpasse. Først på den anden side af klokken 20 havde politiet kørt de sidste aktivister væk i busser. - Foto: EHRBAHN JACOB

Foto og lyd: Politiet anholder demonstranter i hundredevis

Gem til liste
Foto
Foto

Favoritfotos Elkjær: »Ha ha ha. Er det dronning Margrethe?«

38 mål har han scoret for landsholdet. Se hvilke 10 Politiken-fotos, Preben Elkjær vil kalde pletskud

http://politiken.dk/fotografier/shop/ECE2294604/fotografier-til-din-vaeg-brpreben-elkjaers-10-favoritbilleder/
Seneste fotoserier
Mest sete fotoserier
PolitikenPlus
 • Samtale før døden En tidsrejse på Betty Nansen viser opgør med nazitiden

  Pluspris fra 100 kr. Alm. pris fra 160 kr. Køb
 • Nytår Det kunne være et billede fra Dallas, Texas. Der kunne være tale om en sen nat i The Lone Star State ? og en cowboy, som ikke lige kunne huske, hvor han havde parkeret sin hest.

  Pluspris 850 kr. Alm. pris 980 kr. Køb
 • Winemakers Dinner Smag på 8 udvalgte vine fra nogle af de bedste og mest spændende områder i Spanien med masser af point fra Penin. Og nyd en tilhørende Rasmus Bo Bojesen menu kreeret så mad og vine matcher hinanden.

  Pluspris 850 kr. Alm. pris 1.250 kr. Køb
 • Fortiden Oscar-vinderen Asghar Farhadi er tilbage med endnu et syleskarpt og universelt menneskeligt drama med thrillerelementer.

  Pluspris 80 kr. Alm. pris 100 kr. Køb
 • Puslespil med lyd Sjovt og underholdende puslespil med lyd. Når brikken placeres korrekt kommer der en realistisk lyd, som afspejler den figur som brikken viser. Fås i 3 forskellige varianter.

  Pluspris 105 kr. Alm. pris 125 kr. Køb