Hvis man besøger Trio efter mørkets frembrud, får man ikke udsigten med. Og det er en vigtig del af attraktionen, for maden er veltilberedt, men ikke videre opfindsom.
Foto: Mads Nissen

Hvis man besøger Trio efter mørkets frembrud, får man ikke udsigten med. Og det er en vigtig del af attraktionen, for maden er veltilberedt, men ikke videre opfindsom.

Anmeldelser

Anmeldelse: Udsigten er desværre ikke det hele værd på nyåbnede Trio i toppen af Axel Towers

Klassisk og veltillavet mad med 'udsigtstillæg' mangler personlighed og, ja, netop ... udsigt til prisen.

Anmeldelser
FOR ABONNENTER

Der var en forventningsfuld stemning i elevatoren, mens vi kørte opad mod de øverste etager af det nybyggede Axel Towers i København. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 etager ... op, op, op.

Vi havde på forhånd set de vilde fotos deroppefra af en udsigt ud over Københavns tage, tårne og spir, så langt øjet rækker. På forsiden af denne sektion har vi ligefrem haft et foto af vuet – og det var endda udsigten fra toilettet.

Det er de erfarne folk bag michelinrestauranten AOC og søsterrestauranten No. 2, der med den nyåbnede Trio har lovet at give københavnere – og byens turister – ikke bare en skybar, men en skyrestaurant på toppen af arkitekterne Lundgaard & Tranbergs bronzetårne – og det til rimelige priser. Som køkkenchef har de hyret Simon Thrane med en fortid som souschef på Søllerød Kro.

På vej op i elevatoren havde jeg derfor bogstavelig talt tårnhøje forventninger. Jeg forestillede mig, at der ville være sådan en kosmopolitisk, væk fra hverdagens tristesse-stemning, som den slags steder ofte har i andre storbyer.

Prøv Politiken i en måned for 1 kr.

Med et digitalt abonnement får du fuld adgang til politiken.dk og e-avisen leveret hver aften.

Kom i gang med det samme

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce