På Mastro bliver den gode pasta serveret i hyggelige og uformelle omgivelser
Foto: Miriam Dalsgaard

På Mastro bliver den gode pasta serveret i hyggelige og uformelle omgivelser

Anmeldelser

Anmeldelse: Hyggelige Mastro i Hellerup imponerer med fornemt pastahåndværk og italiensk klassikerkøkken på højt niveau

Den hjemmelavede pasta er noget særligt på Mastro, der trods Hellerup-priser og enkelte smuttere er et besøg værd.

Anmeldelser
FOR ABONNENTER

Min yndlingsscene i Godfather-trilogien handler ikke om gemte våben på toiletter, tilbud, man ikke kan afslå, eller afskårne hestehoveder. Mit favoritøjeblik handler om pasta.

Mafiadatteren Mary Corleone (Sofia Coppola) står i et køkken med sin fætter Vincent (Andy Garcia). Der er mel på bordet og pastadej i en metalskål. Vincent lægger langsomt sin hånd på Marys og viser hende, hvordan man med pege- og langefinger udsætter pastaklumperne for et rullende tryk, så de får et lille hulrum.

Okay, indrømmet. Jeg elsker også scenen, fordi den er den vildeste forløsning på en forbudt, rimelig incestuøs kærlighedsaffære, et kulhydratholdigt forspil til deres første, passionerede kys lige der ved køkkenbordet.

Men jeg elsker altså også scenen på grund af de små pastaer, som de unge elskende sensuelt ruller med deres hænder. Orecchiette, altså ’små ører’, hedder pastaerne, hvis ørelignende form har givet dem deres navn.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce