Bagedystdommeren Katrine Foged Thomsens konditorcafé på Frederiksberg byder på godt bagværk. Kun signaturkagen skuffer.
Foto: Andreas Haubjerg

Bagedystdommeren Katrine Foged Thomsens konditorcafé på Frederiksberg byder på godt bagværk. Kun signaturkagen skuffer.

Anmeldelser

4 hjerter: At træde ind på bagedystdommers nye café er som at åbne døren til en Panduro Hobby på syre

Bagedystdommers nyåbnede konditorcafé Grannys House på Frederiksberg er farverig og venlig. Men der kunne skrues op for elegancen.

Anmeldelser
FOR ABONNENTER

Nu skal den fandeme ikke have for lidt, har den indretningsansvarlige på Grannys House nok tænkt. Og så er man ellers gået godt og grundigt balalajka i blomstrede tapeter, farvede kaffestel, tedåser, lamper og plastikservice.

At træde ind i den nyåbnede konditorcafé på Frederiksberg er som åbne døren til en Panduro Hobby på syretrip.

Cafeen er en satellitudgave af Søborg-cafeen af samme navn, som konditor Katrine Foged Thomsen – kendt som dommer i DR’s ’Den store bagedyst’ – åbnede med sin mand, Thomas Søndergaard, i 2008. De har siden etableret afdelinger i blandt andet Dragør og Torvehallerne, og her på et hjørne af H.C. Ørsteds Vej er der hurtigt blevet rift om de små borde.

Tager du en morgencomplet (75 kr.), vælger du selv brødet. Vi smagte en valnødde-gulerods-bolle bagt med manitobamel (en ekstra gluten- og proteinholdig hvedemelstype, der gør det lettere at sikre en svampet dej under den sprøde skorpe). Det lykkedes glimrende her.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce