Frisk. Rygraden i Sidecars store weekendmorgenmad er en frisk og velsmagende buffet, der også byder på lækre overraskelser som eksempelvis små avokadomadder.
Foto: Joachim Adrian (alle fotos i artiklen)

Frisk. Rygraden i Sidecars store weekendmorgenmad er en frisk og velsmagende buffet, der også byder på lækre overraskelser som eksempelvis små avokadomadder.

Cafeanmeldelser

Fem hjerter: Nørrebro har fået en morgenmadssnedker af fineste kaliber

Sidecar kombinerer på snedig vis den klassiske buffet med små varme retter.

Cafeanmeldelser
FOR ABONNENTER

Vi måtte vente på et bord udenfor.

Det er nemlig ikke længere kun de mest eftertragtede restauranter i byen, der kræver bordbestilling. Enkelte cafeer i København har også opnået en status, som gør det vanskeligt at møde uanmeldt op til for eksempel morgenmad i weekenden. Cafeen Sidecar i Skyttegade på Nørrebro er en af dem.

»Men det er ventetiden værd«, beroligede et ungt par os på vej ud, da vi havde ventet et lille kvarters tid på at få plads. Vi overtog deres bord i vindueskarmen, og jeg må give dem ret: Morgenmaden på Sidecar i Skyttegade er blandt byens fremmeste.

Sidecar er egentlig lidt af en hybrid. En café med morgenmad og frokost i hverdagen. En cocktailbar og et spisested i aftentimerne fra onsdag til lørdag, hvor køkkenet overtages af de japanske streetfoodkreatører MaoBao. I weekenden serverer Sidecar desuden morgenmad med det helt store udtræk frem til klokken 15. Vi besøgte stedet i anledning af sidstnævnte.

Prøv Politiken i en måned for 1 kr.

Med et digitalt abonnement får du fuld adgang til politiken.dk og e-avisen leveret hver aften.

Kom i gang med det samme

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce