Studiestart. Der er meget at holde styr på i København. Vi giver dig overblikket.
Foto: Illustration: Christine Vierø Larsen

Studiestart. Der er meget at holde styr på i København. Vi giver dig overblikket.

Byliv

Velkommen: Den ultimative guide til nye studerende i København

Ny i byen? Her er guiden, du ikke kan undvære. Velkommen til hovedstaden.

Byliv
FOR ABONNENTER

Kære nye studerende.

Du står nu foran et helt nyt kapitel i dit liv, og måske en helt ny by at vænne dig til. Du skal vide, at København er mangfoldig, smuk, levende og vild – men frem for alt: din.

For København kan være præcis, hvad du gør den til - her i byen synes mulighederne nærmest uendelige, og kun fantasien sætter grænser. Men vi ved, at det kan være svært at starte et nyt liv i en ukendt by, og derfor har vi samlet vores bedste tips og råd til dig, og resten af byens nye studerende. Du skal spise billige burgere, lytte til gratis koncerter, finde nye fællesskaber, feste på de brune værtshuse, date i de smukkeste haver, træne med havudsigt – og køre på en brugt cykel.

Vi på Ibyen.dk byder dig mange gange velkommen i København, velkommen til mangfoldigheden i en af verdens bedste byer. Vil du holde dig opdateret om de seneste københavnernyheder, planlægge din weekend eller læse anmeldelsen af byens nye café, så husk at læse med her på sitet, hvor vi altid vil være til stede for at guide netop dig.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce