Temaet for årets lakridsfestival er 'Black Basic - keep it simple'. Det handler om den rene smag af lakrids og om lakrids i ganske almindelige hverdagsretter.
Foto: Linda Johansen

Temaet for årets lakridsfestival er 'Black Basic - keep it simple'. Det handler om den rene smag af lakrids og om lakrids i ganske almindelige hverdagsretter.

Lakridsfestival vender tilbage til København

Der bliver smagsprøver, lakridsværksted og masser af inspiration til køkkenet, når der er Lakridsfestival 4.-5. marts. Og så skal prisen for bedste lakridssmag uddeles.

Byliv

Cocktails med lakrids. Pizza med lakrids. Chips med lakrids ...

What?!

Hvis du sidder derude, rynker på brynene og med skepsis betragter, hvordan lakrids i de senere år har bredt sig fra skålen med fredagsslik og ud i alverdens retter og fødevarer, så er det måske på tide at se og smage, hvad det er, alle snakker om, og tage til lakridsfestival.

Her kan man nemlig få inspiration til, hvordan man kan bruge det sorte krydderi i sin egen madlavning. Man kan også smage på kvalitetslakrids, med alverdens smagsnuancer og i både øl, chokolade, is og i ren form. Og så kan man prøve at lave sin egen lakrids.

Festivalen og fejringen af den populære sorte spise finder sted 4. - 5. marts på Weber Grill Academy på Østerbro.

Dette års tema er 'Black Basic - keep it simple'. Mens det til sidste års lakridsfestival drejede sig om eksotiske smage og krydderier, handler det denne gang om den rene smag af lakrids, fra den rå lakridsrod til blød gourmetlakrids, og om at kunne bruge lakridsen i helt basale hverdagsretter.

Under festivalen bliver prisen 'Liquorice Taste Award' også uddelt til årets bedste lakridssmag. Sidste år gik den til cocktailkursus.dk for deres drink 'The Persian Collins'.

Lakridsfestival. 4. - 5. marts, Weber Grill Academy København, Dampfærgevej 10 (Pakhus 12), København Ø. Billetter her.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce