Cock's & Cows åbner i Kødbyen på lørdag og serverer gratis cocktails til alle med bordreservationer på åbningsaftenen.
Foto: Pr-foto

Cock's & Cows åbner i Kødbyen på lørdag og serverer gratis cocktails til alle med bordreservationer på åbningsaftenen.

Byliv

Populær burgerkæde lancerer natmads­koncept i Kødbyen

Tag en time tidligere hjem fra festen og nyd en gourmetburger som natmad på vejen, eller tag en pause fra dansegulvet med burger og cocktails hos Cock's & Cows i Kødbyen.

Byliv

Mange forbinder den obligatoriske natmad efter byturen med shawarma, pizzaslices og hotdogs, og er du fast kødbyengænger, er du højst sandsynligt også mere eller mindre fast natgæst på steder som Mujaffas Shawarma, Konya Kebab, Kebabistan og ikke mindst Isted Grill - men måske har du mod på at prøve at spise din natmad med kniv og gaffel?

Hvis du er typen, der foretrækker at tage natmaden et nøk op ad gourmetskalaen, har du hidtil skulle kigge længe og langt efter steder, hvor du kan sidde ned og spise din natmad ved et rigtigt bord og med brug af kniv og gaffel efter en bytur.

Det vil den københavnske burgerkæde Cock's & Cows nu gøre op med.

De åbner derfor en biks lige midt i Københavns festmekka i Kødbyen. Her holder de åbent helt til kl. 01.30 fredag og lørdag.

Hvis du er den helt store festabe og foretrækker at fortsætte til den lyse morgen, kan du også nøjes med at holde pitstop på burgerbaren og hvile fødderne i en times tid eller to inden dansegulvet igen kalder. Du kan selvfølgelig også benytte stedet til at varme op med mad og drinks og tage sent videre ud i natten.

Cock's & Cows Kødbyen har nemlig også en cocktailbar med en menu, som er skræddersyet til Kødbyen. Desuden går der rygter om, at der nok kommer et par nattelivstiltag løbende.

Dagen derpå kan du dulme tømmermændene med burgere, sides eller sund salat fra 11.30 fredag, lørdag og søndag. Cock's & Cows' køkken holder selvfølgelig også åbent ugens andre dage fra 16-21 mandag-torsdag.

Cock's & Cows Kødbyen åbner på lørdag 23. september, hvor der er gratis cocktails hele aftenen til alle med bordreservation efter kl. 18.

Cock's & Cows Kødbyen. Kødboderne 9, Kbh. V.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce