Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Heidis mand har været tilbage i huset

Heidi Abildskovs mand kunne ikke se, om noget af hans tøj manglede. Politiet har uddelt 400 flyere.

Gem til liste

Sagen kort

En nabo fandt fredag morgen Heidi Abildskov død i hendes have ved villaen på Frederiksdalsvej i Virum, efter at hendes arbejdsplads samt hendes bortrejste mand havde slået alarm.

Afværgelæsionerne på hendes hænder og arme viser, at hun har kæmpet for sit liv.

Politiet fandt elektroniske tyvekoster, der så der kan være tale om, at drabsmanden havde et andet motiv til at gå ind i Heidi Abilskovs hjem.

Har du set eller hørt noget?

Kontakt Nordsjællands Politi på 114 eller 4927 1448, hvis du har oplysninger, der kan hjælpe dem videre.

Heidis Abildskovs mand, der var bortrejst, da hans 41-årige kone blev dræbt, har været tilbage i huset for at se om der mangler noget af hans tøj.

Politiet har en formodning om, at drabsmanden er flygtet fra gerningsstedet i mandens tøj, efter de har fundet gerningsmandens bukser og jakke smækket inde i bagagerummet på familien Abildskovs Mercedes, der holdt ved huset.

LÆS OGSÅPolitiets teori: Heidis morder stak af i mandens tøj

I lommen på gerningsmandens sorte dynejakke lå nøglerne til bilen, og politiet har derfor en formodning om, at gerningsmanden ved et uheld er kommet til at smække sit tøj inde i bagagerummet.

»Han (Heidis mand, red.) kunne desværre ikke udpege noget tøj. Men vi er stadig sikre på, at gerningsmanden har taget noget tøj, for han er næppe rendt af sted uden bukser«, siger Henning Svendsen, vicepolitiinspektør i Nordsjællands Politi og leder af efterforskningen.

»Men når man er i en situation som dræbtes mand, kan det være svært at have et overblik over, hvad der lige har ligget på de forskellige hylder rundt omkring«, siger han.

Drabsmanden.  Nordsjællands Politi har på Facebook lagt et billede op af det tøj, som gerningsmanden til drabet på Heidi Abildskov i Virum havde på, da han ankom ved hendes bolig.400 flyere
I nat er det præcis en uge siden Heidi Abildskov, der til daglig arbejdede som souschef på Øresundsskolen, blev myrdet.

Politiet har derfor hele natten været i aktion omkring familien Abildskovs hus på Frederiksdalsvej i Virum i et forsøg på at komme i kontakt med mennesker, som eventuelt plejer at færdes i området natten til fredag, og derfor også kunne tænkes at have set eller hørt noget, da drabet fandt sted.

I alt har 13 betjente stoppet bilister, cyklister og hundeluftere og snakket med folk på de tre nærliggende S-togs-stationer Virum, Holte og Sorgenfri.

LÆS OGSÅPolitiet har jagtet Heidis morder hele natten

Derudover har de delt 400 flyere ud med billeder af det tøj, som politiet mener, at gerningsmanden har haft på inden drabet.

»Vi har ikke fået et afgørende spor, men vi har fået talt med en del mennesker. Og vi har været inde hos nogle af dem, som bor i området, som vi ikke har kunnet træffe indtil nu«, siger Henning Svendsen.

Håb om dna-profil
Nordsjællands Politi afventer stadig svar på, om det kan lade sig gøre at skabe en dna-profil på gerningsmanden ud fra det efterladte tøj. Ifølge politiet skulle der komme svar på det i løbet af eftermiddagen i dag.

LÆS OGSÅPolitiet har tømt kloakker og klippet buske ned i jagten på Heidis morder

Hvis det er muligt at skabe en dna-profil, kan politiet herefter tjekke, om gerningsmanden skulle være at finde i det danske eller de udenlandske dna-registre.

PolitikenPlus
 • Digitalt stegetermometer Funktionelt stegetermometer i flot design i stål og BPA-fri plast og med ekstra hurtigt visning af temperatur (4-10 sek.) på LCD displayet. Kan måle temperaturer mellem -45 og +200°C.

  Pluspris 199 kr. Alm. pris 249 kr. Køb
 • Isflager Man kan næsten høre det. Hvordan de klirrer mod hinanden, isflagerne. Og mærke kulden.

  Pluspris 800 kr. Alm. pris 920 kr. Køb
 • Julepynt Unik og anderledes julepynt

  Pluspris 25 kr. Alm. pris 30 kr. Køb
 • Kunstner Arne Ungermann Dansk Plakatkunst relancerer og genudgiver de bedste danske plakater fra 1900-1965. Her finder du plakatkunstens perler - skønne motiver, der stadig har et moderne grafisk udtryk.

  Pluspris 1.100 kr. Alm. pris 1.295 kr. Køb
 • Mandolin Mandolin fra Microplane med to skær og justerbart skær så du kan skære grøntsager i papirtynde skiver eller ensartede ?sticks?, afhængigt af hvad du skal bruge dem til.

  Pluspris 249 kr. Alm. pris 299 kr. Køb