Annonce
Annonce
Danmark

Endnu en anholdelse i hemmeligholdt sag mod 15-årig pige

Mulig medsammensvoren er anholdt i den mørklagte sag fra Kundby.

Sagen kort

Retten i Holbæk har valgt at mørklægge sagen mod en 15-årig pige, der onsdag klokken 12.30 blev anholdt i sit hjem i landsbyen Kundby, 15 kilomenter vest for Holbæk.

Det vides ikke med sikkerhed, hvad pigen er sigtet for, men hendes hjem blev onsdag ransaget af politi og bomberyddere.

Torsdag blev hun varetægtsfængslet i 26 dage på et grundlag, der ikke er offentligt kendt.

Den 15-årige pige, som i går blev varetægtsfængslet, kædes nu sammen med en ung mand fra Østjylland. Det erfarer DR.

Politiet har i en kort pressemeddelelse meddelt, at en person er blevet anholdt i går og her til eftermiddag fremstilles i grundlovsforhør i retten i Holbæk.

LÆS OGSÅ:15-årig pige er varetægtsfængslet i 26 dage

Det foregår bag dobbeltlukkede døre, hvorfor offentligheden ikke kan få kendskab til den konkrete sigtelse mod manden. Det vides derfor ikke med sikkerhed, hvordan manden er involveret i sagen mod den 15-årige pige.

Bombeeksperter har ransaget pigens hjem

Sagen, som den unge mand angiveligt er en del af, begyndte, da bombeeksperter fra Forsvaret og kriminalteknikere ransagede den 15-åriges bopæl onsdag. Hun blev efterfølgende anholdt og varetægtsfængslet i 26 dage.

LÆS OGSÅ:Dommer mørklægger »alvorlig sag« mod 15-årig pige

Samtidig valgte retten i Holbæk at mørklægge sagen, så det er ikke offentligt kendt, præcis hvad efterforskningen af pigen handler om. Anklageren har dog erklæret, at det er en sag af »betydelig alvor«. Som en del af varetægtsfængslingen er pigen sendt 12 dage i isolation.

Pigen bor sammen med sin familie i landsbyen Kundby, der ligger 15 kilometer vest for Holbæk. Familien kom til byen for et halvt år siden, og ifølge naboerne holdt pigen sig meget for sig selv i byen.

Redaktionen anbefaler

15-årig pige er varetægtsfængslet i 26 dage

Del link
Relaterede artikler
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce