Servet Abdijas far er særlig stolt over billedet af sønnen, som for første gang var i jakkesæt og butterfly til en familiebegivenhed.
Foto: Privatfoto

Servet Abdijas far er særlig stolt over billedet af sønnen, som for første gang var i jakkesæt og butterfly til en familiebegivenhed.

Danmark

Da de skød og dræbte Servet, ramte de også en hel familie i hjertet

16-årige Servet Abdija, som brutalt blev skudt og dræbt mandag aften, var sine forældres eneste barn og store håb. Han var alt det, som de havde knoklet for i Danmark.

Danmark
FOR ABONNENTER

I de her dage er den 16-årige skuddræbte Servet Abdijas hjem i Ragnhildgade på Østerbro i København fyldt med sørgende familiemedlemmer, nære venner og bekendte.

De er kommet for at støtte Servets forældre i deres 3. værelses lejlighed og overnatter sammen med dem, hvor der er plads på gulvet, i sofaen eller i sengene.

Sådan har det været, siden Servet mandag klokken 21.05 blev skudt ned på tæt hold og dræbt af ukendte gerningsmænd, som efterfølgende stak af i en bil. Hele familien er trådt sammen i en fælles sorg over tabet.

Maria er en nær bekendt, som i øjeblikket kommer forbi hver dag og sætter sig ved siden af Servets mor, Nevrije. Hun lærte familien at kende for 16 år siden, da hun blev nabo til Abdija-familien og havde en søn på samme alder som Servet.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce