BUASUHELD. En bybus er onsdag eftermiddag kørt ind i en cirkusbygning. Området omkring Jarmers Plads, Nørre Voldgade og Jernbanegade er afspærret de næste par timer.
Foto: Jens Dresling

BUASUHELD. En bybus er onsdag eftermiddag kørt ind i en cirkusbygning. Området omkring Jarmers Plads, Nørre Voldgade og Jernbanegade er afspærret de næste par timer.

Bus kører ind i Cirkusbygningen

Uheldet skyldes formentlig olieudslip. Flere veje kan være glatte.

Danmark

En Arrivabus er kørt ind i Cirkusbygningen på Jernbanegade i København.

Københavns Politi oplyser, at ingen er kommet til skade under ulykken, der formentlig skyldes et oliespild fra en Arrivabus.

»Flere veje er glatte som følge af oliespild på busruter. Så bussen er formentlig skredet i olien«, siger vagtchef ved Københavns Politi, Kristian Aaskov.

Trafikale udfordringer

Områder omkring Jarmers Plads, Nørre Voldgade og Jernbanegade er midlertidigt afspærret og vil være det de næste par timer.

»Brandvæsnet er ved at rydde op efter olien, så der ikke sker flere ulykker«, siger Kristian Aaskov.

For abonnenter

Annonce

Mest læste

 • Annonce

Annonce

Forsiden

  Kongressen i Washington dagen før Donald Trumps indsættelse som præsident
  Jakob Nielsen skriver fra Washington, D.C.­


  Der er en anspændt stemning i Washington mindre end et døgn før indsættelsen.

  Trumps tilhængere indtog torsdag byen og flokkedes om Kongressen, hvor de fleste skulle hente deres billetter til indsættelsen. Flere købte merchandise og tog selfies foran den bygning, hvor den næste præsident sættes ind.

  På Pennsylvania Avenue skændes to kvinder - den ene har en T-shirt, hvor der står, at hun overlevede 8 år med et Obama. Den anden har et skilt der siger tak til Obama - »vi savner dig allerede«. Kun 4 procent af vælgerne i Washington, D.C., stemte på Trump.

  Foto: Jakob Nielsen

Annonce