Annonce
Annonce
Danmark

Lars Hedegaard: Muslimer er voldtægtsmænd og løgnere

Trykkefrihedsselskabets formand, Lars Hedegaard, kommer med skarpt udfald mod muslimer.

Voldtager børn

»De voldtager deres egne børn. Det hører man hele tiden. Piger i muslimske familier bliver voldtaget af deres onkler, deres fætre eller deres far«.

»Kvinder har ingen værdi. De er ikke mennesker. Deres funktion er som livmoder - de bærer krigernes afkom og skaber nye krigere, men ellers... Nuvel, de kan bruges til seksuelle formål, men ellers har de ingen værdi«.

Lars Hedegaard, formand, Trykkefrihedsselskabet

Fra minut 17:37 i interviewet

Lars Hedegaard har siden tage til genmæle. Han skriver blandt andet »det er naturligvis ikke noget, der foregår i hver eneste muslimske familie. Jeg hævder heller ikke, at det foregår i de fleste. Men jeg er nødt til at forholde mig til de indikationer, der foreligger«.

Muslimer har ikke dårlig samvittighed, når de lyver, de voldtager deres egne børn og føler sig i øvrigt i deres gode ret til massevoldtægter af skandinaviske piger.

Det mener Trykkefrihedsselskabets formand, Lars Hedegaard, i et længere videointerview.

Trykkefrihedsselskabet har især markeret sig i forbindelse med Muhammedkrisen og høster opbakning helt ind i Folketinget, hvor især Dansk Folkeparti ofte bakker op om og samarbejder med organisationen.

SE VIDEOInterview med Lars Hedegaard (eksternt link til bloggen Snappen, engelsksproget)

Lars Hedegaard forudser en folkelig opstand mod Danmarks ledere, som ikke skrider ind mod muslimernes »ikke-civilisation og barbari«.

»Efter den tyske besættelse af Danmark var der en del, som havde samarbejdet med fjenden, som kom i knibe. Det samme kunne ske her«, mener Trykkefrihedsselskabets formand Lars Hedegaard på videoen.

Hedegaard forudser kamp
Efter krigen blev 13.500 danskere dømt for samarbejde med tyskerne.

Der blev blandt andet afsagt 78 dødsdomme, hvoraf 46 blev eksekveret.

»Vore to livsmåder er som ild og vand. En af dem må sejre«, mener Trykkefrihedsselskabets formand om mødet mellem etniske danskere og muslimer.

Massevoldtægter er o.k.

»Når en muslimsk mand voldtager en kvinde, er det hans ret at gøre det«

»Når svenske piger bliver voldtaget, massevoldtaget etcetera, etcetera, er der intet galt i det, set fra et islamisk perspektiv. Dette er din ret«.

Lars Hedegaard, formand, Trykkefrihedsselskabet

Fra minut 15:50 i interviewet

Kræver ren besked fra Trykkefrihedsselskabet
Interviewet får blandt andre kommentator Niels Krause-Kjær til at kræve ren besked fra bestyrelse og støtter til Trykkefrihedsselskabet.

Selskabet blev oprindeligt oprettet, da formand Lars Hedegaard trak sin ansøgning til forfatterorganisationen PEN, hvor bestyrelsen var uenig om at optage ham på grund af hans meninger om Islam. Trykkefrihedsselskabet har blandt andet haft islamkritikeren Gert Wilders, som er forment adgang til Strobritannien, på besøg.

DOKUMENTATIONSe hvad Trykkefrihedsselskabet skriver om sig selv (eksternt link)

Muslimer må gerne lyve

»Når som helst det er tilrådeligt for en muslim at skjule sine sande intentioner ved at lyve eller aflægge en falsk ed i hans eller Islams tjeneste, er det enten anbefalet eller ok at gøre det. Det betyder selvfølgelig ikke at alle muslimer lyver, men at man aldrig kan vide det«.

»En muslim må gerne sige at han er konverteret til kristendommen, han må gerne aflægge falsk vidnesbyrd i retten - han kan gøre, hvad der passer ham. Man kan aldrig være sikker på, at han siger sandheden. Selvfølgelig, når det er den basale kultur, er det meget alvorligt for os, for i en kristen kultur prøver vi på at opdrage vores børn til at sige sandheden. Det betyder ikke, at de altid gør det - vi gør det ikke altid - men når vi lyver, ved vi, at vi har begået noget forkert. Det er simpelthen ikke tilfældet i islam«.

Lars Hedegaard, formand, Trykkefrihedsselskabet

Fra minut 6:25 i interviewet

Niels Krause-Kjær vil vide om blandt andre næstformand Kathrine Winkel Holm, samt andre bestyrelsesmedlemmer som folketingskandidat for Dansk Folkeparti Jette Dali og tidligere medlem af Etisk Råd Kit Louise Strand bakker op om formanden.

»Enten er de med Lars Hedegaard, eller også er de imod ham. Der er således tre muligheder. 1) De er enige med deres formand. 2) De er uenige og vælter ham omgående. 3) De er uenige og forlader selskabet omgående«, skriver Niels Krause-Kjær på sin blog hos Berlingske, og spørger dem direkte:

DOKUMENTATIONKrause-Kjærs 'Trykkefrihedsselskabet ved afgrunden' (eksternt link)

»Der er ikke noget midt imellem. Hvad gør I?«.

Hedegaard tegner Trykkefrihedsselskabet
Også den liberale debatør og redaktør Ole Birk Olesen har beskæftiget sig med Lars Hedegaards ytringer på sin liberale netavis 180grader.

LÆS OGSÅArtiklerne på 180grader.dk (eksternt link)

Han mener, at Trykkefrihedsselskabets syn på sagen tegnes af formanden i den her sag.

»De siger selv, at de er forening af mennesker med forskellige holdninger, som er forenet i et forsvar for ytringsfriheden. Men alle, der følger dem, ved jo at det næsten altid handler om muslimer«, siger Ole Birk Olesen.

»Så har de så en formand, som altid taler om Islam, så virker det også som om, han udtaler sig som formand for Trykkefrihedsselskabet. Det smitter af«, siger den liberale debattør, som ikke ligesom Krause-Kjær vil give bestyrelsen tre muligheder.

»Jeg kan kun tale for mig selv, og jeg kunne aldrig finde på at melde mig ind i Trykkefrihedsselskabet. Jeg vil ikke være med i en forening, der har medlemmer, som ikke har noget problem med at have en mand som Lars Hedegaard som deres formand«, siger Ole Birk Olesen.

Del link
Relaterede artikler
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce