NYT. Klokken 13 løfter Løkke sløret for ny minister.
Foto: JENS DRESLING (fotomontage: Tomas Østergren)

NYT. Klokken 13 løfter Løkke sløret for ny minister.

Politik

Statsministeren præsenterer ny minister klokken 13

Statsministeren præsenterer Eva Kjer Hansens afløser senere mandag.

Politik

Regeringens nye miljø- og fødevareminister præsenteres klokken 13 på Amalienborg, skriver statsminister Lars Løkke Rasmussen på Facebook.

»Nu går turen mod København, hvor jeg klokken 13.00 præsenterer den nye miljø- og fødevareminister for Hans Kongelige Højhed Prins Joachim på Amalienborg«, skriver Lars Løkke Rasmussen.

Dejlig med en morgenløbetur med interessante mennesker i solskin ved Marienborg. Nu går turen mod København, hvor jeg...

Opslået af Lars Løkke Rasmussen på 29. februar 2016

Konservative udløste ministerrokade

Ministerrokaden finder sted, efter at Det Konservative Folkeparti i sidste uge erklærede sin mistillid til Eva Kjer Hansen, da partiet mente, at hun ikke havde givet retvisende oplysninger til Folketinget om miljøkonsekvenserne af regeringens landbrugspakke.

Lars Løkke Rasmussen forsøgte ellers over flere dage at modsætte sig ministerudskiftningen, men lørdag annoncerede Eva Kjer Hansen, at hun trak sig som minister.

Opsplitter ikke ministeriet

Statsministeriet har endnu ikke oplyst, hvem der skal overtage posten som miljø- og fødevareminister, men det står klart, at Lars Løkke Rasmussen ikke vil opsplitte Miljø- og Fødevareministeriet, som oppositionen har argumenteret for.

Den nye minister skal blandt andet håndtere forhandlingerne om en såkaldt grøn tillægspakke til den omstridte landbrugspakke, hvor landmændene får mulighed for at udlede mere kvælstof på markerne i de kommende år.

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce