Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Øksnehallen byder på to dages frankofil kultur

French Art Day er tilbage med kunst, kultur og gastronomi i weekenden.

Gem til liste

French Art Day

19. januar - 20. januar

I Øksnehallen kan man i weekenden komme til French Art Day, men der er faktisk tale om hele to dage helliget fransk kultur i København, og dansk kultur i en fransk optik.

Årets tema hedder Paris-København 2013 og gemmer på et bredt program, der både dækker over kunst, gastronomi, litteratur, musik og gode oplevelser for børn.

20 kunstnere ligeligt fordelt mellem danskere og franskmænd er blevet udvalgt til at belyse, både hvad danskerne tænker om Paris, og hvordan franskmænd opfatter København.

Og når øjnene er mætte, bugner gastronomiområdet af franske specialiteter, som man kan nyde, mens børnene er parkeret i Prins Henriks Skoles kreative børneområde.

Endelig kan man bladre i både fysiske eller digitale iPad-bøger i bogområdet, som Den Franske Bogcafé står for.

PolitikenPlus
 • Ilt Fuck genbrug, fuck el-biler, fuck energibesparende fucking el-pærer! Medmindre uddannede, omsorgsfulde mennesker som os holder op med at lave børn, så er verden totalt fucking fucked.

  Pluspris 80 kr. Alm. pris 130 kr. Køb
 • Brahms & Sjostakovitj Den franske violinvirtuos Renaud Capucon er solist i Brahms' romantiske Violinkoncert. Sjostakovitjs 1. Symfoni er et af historiens mest overlegne debutværker, skrevet af et nyskabende og flabet geni.

  Pluspris fra 128 kr. Alm. pris fra 180 kr. Køb
 • Favntag En storbykomedie om håb, tab og frihed.

  Pluspris 80 kr. Alm. pris 195 kr. Køb
 • Asteroiden Oplev den internationale teaterfestival Asteroiden i den hyggelige natur på spidsen af Refshaleøen.

  Pluspris 225 kr. Alm. pris 300 kr. Køb
 • Anne-Cathrine Riebnitzsky Erotiske noveller, global kamp for demokrati og tolkning på russisk. Den forfatteruddannede Anne-Cathrine Riebnitzsky har været genremæssigt vidt omkring inden hun i 2013 fik De Gyldne Laurbær.

  Pluspris 156 kr. Alm. pris 195 kr. Køb