Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Øksnehallen byder på to dages frankofil kultur

French Art Day er tilbage med kunst, kultur og gastronomi i weekenden.

Gem til liste

French Art Day

19. januar - 20. januar

I Øksnehallen kan man i weekenden komme til French Art Day, men der er faktisk tale om hele to dage helliget fransk kultur i København, og dansk kultur i en fransk optik.

Årets tema hedder Paris-København 2013 og gemmer på et bredt program, der både dækker over kunst, gastronomi, litteratur, musik og gode oplevelser for børn.

20 kunstnere ligeligt fordelt mellem danskere og franskmænd er blevet udvalgt til at belyse, både hvad danskerne tænker om Paris, og hvordan franskmænd opfatter København.

Og når øjnene er mætte, bugner gastronomiområdet af franske specialiteter, som man kan nyde, mens børnene er parkeret i Prins Henriks Skoles kreative børneområde.

Endelig kan man bladre i både fysiske eller digitale iPad-bøger i bogområdet, som Den Franske Bogcafé står for.

PolitikenPlus
 • Heart of Darkness Republique har udfordret sansernes mester Enrique Vargas til for første gang at skabe et univers, hvor du kan møde din mørke side. Det er en eksklusiv ekspedition for dig ind i mørkets hjerte.

  Pluspris 250 kr. Alm. pris 350 kr. Køb
 • Aarhus Litteraturfestival Prøv det på fransk. Vild med ORD har i år et fransk tema.

  Pluspris fra 45 kr. Alm. pris fra 60 kr. Køb
 • Sympati for Djævelen Nazist? Tysk teater ikon! Mefistomester - om Gustaf Gründgens som finder sig godt til rette og gør karriere under Det Tredje Rige.

  Pluspris 80 kr. Alm. pris 135 kr. Køb
 • Brahms & Sjostakovitj Den franske violinvirtuos Renaud Capucon er solist i Brahms' romantiske Violinkoncert. Sjostakovitjs 1. Symfoni er et af historiens mest overlegne debutværker, skrevet af et nyskabende og flabet geni.

  Pluspris fra 128 kr. Alm. pris fra 180 kr. Køb
 • Teater Momentum Få rabat med dit Pluskort på Teatret Momentum i Odense.

  Pluspris 120 kr. Alm. pris 160 kr. Køb