Annonce
Annonce
Kultur

Politikens Poptillæg: Zoolander 2, tv-milliardærer og svigtede børn

PODCAST: Hvorfor vil modeverdenen så gerne omfavne de film, der parodierer modeverdenen? Og er rige, hvide mænd i jakkesæt altid onde? I denne uges Poptillæg diskuterer panelet klichéer i modefilm og to aktuelle tv-serier om den rige magtelite.

Annonce

Hver uge dykker Politikens Poptillæg ned i uaktuelle film, popfænomener, tv-serier, pladeudgivelser og tidstypisk støj fra internettet. I denne udsendelse kigger Lucia Odoom og uges panel nærmere på den nye HBO-serie Billions, som man godt kunne kalde en slags amerikansk pendant til DR-dramaserien Bedrag. Hvordan skildrer tv-serierne rige og magtfulde mænd i jakkesæt; dem der har råd til at købe en ø, pudser næse i hundrede dollarsedler og har milliarder på bankkontoen?

Derudover har Poptillæg-redaktionen været i biografen og se den spritnye komedie, Zoolander 2. Vi giver en dugfrisk anmeldelse direkte fra biofrafsæderne og diskuterer, hvordan modeverdens forfængelighed bliver skildret på film. I anledning af Zoolander 2-premieren afslører panelet også deres yndlingsmodefilm.

Vanen tro slutter vi af med at anbefale de ting, som vi har optur over i denne uge.

Gæster: Tegner Thomas Thorhauge, kulturskribent Marie Carsten Pedersen og filmanmelder Katrine Hornstrup Yde.

Redaktion: Lucia Odoom, Christine Runøe og Katrine Hornstrup Yde.

Hør også Politikens Poptillæg som podcast på bl.a. iTunes, vores egen side og i Politikens app 'Politiken Podcast', der har fået en smuk version 2 og som kan hentes i app store. Og husk også at følge os på facebook, hvor vi lægger videoer, lister, debatemner og geniale gifs ud løbende.

Bruger du en Android-tablet eller -mobil kan du tilføje feedet til din podcast-app.

Redaktionen anbefaler

Beyoncés 'Formation' og protestpop

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce