Annonce
Annonce
Kultur

Pikdille udstilles i Australien

I disse dage kan man se »den fineste pikkunst nogensinde tegnet på avispapir« udstillet på Melbournes Artboy Gallery i Praham.

Annonce

En fodboldpokal formet som et erigeret lem. En pistol med klunker og kønshår. Pikke i diverse former, udtryk og farver stjæler blikfanget fra spalterne på siderne i den australske avis The Herald Sun.

I hvert fald hvis man klikker sig ind på den populære australske facebookside ’Drawing Dicks on the Herald Sun’. Siden, der blev skabt tilbage i 2012 af de to håndværkere Jeremy Bassett og Dylan Merritt, har i dag mere end 400.000 likes.

Her kan alle med tegnetrang og fallosflip selv bemale avisen og dele deres egne versioner. Siden var egentlig ment som en joke, men tiltrak hurtigt også etablerede kunstnere, der kastede sig over avistegneblokken. Derfor kan man i disse dage på Melbournes Artboy Gallery i Praham opleve værkerne på nært hold – eller »se den fineste pikkunst nogensinde tegnet på avispapir«, som det hedder i udstillingsbrochuren ifølge netmediet Mashable.

SE OGSÅZoom: Kom helt tæt på de intime detaljer i kunsten

Men trods opbakningen har dillens oprindelige skabere, Bassett og Merritt, også mødt kritik på deres facebookside.

»Vi har nået et punkt nu, hvor vi vil miste facebooksiden, hvis vi bliver ved med at lægge billeder op, der fornærmer folk. Vi er nødt til at finde en vej uden om det«, forklarer Merritt til Mashable.

Med denne udstilling bliver pikkene gjort til reelle kunstværker, og måske er det netop det, der skal til, for at fallostegninger fortsat kan pryde den populære facebookside.

For abonnenter
Redaktionen anbefaler

Kussens kulturhistorie byder på mange vigtige øjenåbnere

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce