Annonce
Annonce
Kultur

Paul McCartney får rolle i ny 'Pirates of the Caribbean'

Ny scene med eksbeatlen er føjet til den femte film i piratsagaen, forlyder det fra kilder i Hollywood.

Når Johnny Depp til næste år igen dukker op som piraten Jack Sparrow i den femte 'Pirates of the Caribbean'-film, 'Dead Men Tell No Tales', bliver det efter al sandsynlighed med en berømt eksbeatle som medskuespiller.

Det forlyder nemlig, at sir Paul McCartney har fået en rolle i filmen, som instrueres af nordmændene Joachim Rønning og Espen Sandberg, der også stod bag filmen 'Kon-Tiki' fra 2012.

Ifølge Deadline Hollywood er der tale om en ekstrascene i filmen med McCartney som omdrejningspunkt, men hvilken rolle musikeren skal spille - og om det bliver med eller uden klap for øjet - er ukendt.

Faktum er dog, at det ikke er første gang, en britisk musiker spiller med i en 'Pirates of the Caribbean'-film, idet Rolling Stones-guitaristen Keith Richards medvirkede som Jack Sparrows far, Kaptajn Teague, i 'I ukendt farvand' fra 2011.

Bardem som überskurk

På rollelisten i 'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales' er også Javier Bardem som überskurken Kaptajn Salazar, Geoffrey Rush som Barbossa og Orlando Bloom som Will Turner.

Paul McCartney har medvirket i mange film, dog mest på musiksiden, men han har også spillet roller på film. Bedst kendt er de to Beatles-film 'A Hard Day's Night' fra 1964 og 'Help' fra 1965.

Redaktionen anbefaler

Hør Paul McCartney synge for Politiken

Politikens Mette Olsen fik et eksklusivt interview med Paul McCartney, hvor den gamle beatle løftede sløret for tilblivelsen af hans nye plade.

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce