Summer Ball på Wembly Stadion i London foran 80.000 mennesker.
Foto: Jens Welding Øllgaard

Summer Ball på Wembly Stadion i London foran 80.000 mennesker.

»Jeg ville ikke være en god far, hvis jeg opgav min drøm nu«

Lukas Graham ved pludselig alt om stofbleer, hjemmefødsler og babyers tigerspring. En ung mand er blevet voksen, og den nybagte far holder kombineret barsel og internationalt gennembrud på tour. For sjette jul i træk taler Politiken med landets største popstjerne.

FOR ABONNENTER

»Jeg tror sgu på mange måder, at det er min generations ungdomsoprør. At vi får tidligt børn og så gerne vil familien. Jeg har altid gerne villet være far, inden jeg blev 30, fordi familie er så vigtigt for mig. Nu er jeg 28 og far til en lille pige«.

Lukas Graham kigger ned på en lille pølse i svøb. Det er datteren Viola på tre måneder, der ligger mellem os i en sofa på et hotelværelse i London. Hun sover, indhyldet i et uldtæppe, syet af aflagte, farverige sweaters. Indimellem laver hun små suttebevægelser med munden i søvnen og ligner ellers et ualmindeligt mildt barn.

Inde ved siden af ligger hendes mor, 27-årige Rillo Schwartz, og får en lur. Den lille familie, plus band og hold er i London for at spille til BBC Awards, inden de skal tilbage til USA og fortsætte bandets tour rundt i staterne. Lukas Graham er de seneste par år brudt igennem i udlandet, og midt i det hele er der så ankommet en uplanlagt, men højt elsket baby, og har vendt op og ned på karriereplaner og prioriteringer.

Lukas Graham har netop overstået to måneders barselsorlov hjemme på Christianshavn, og nu har han taget familien med sig på tour.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce