Jillian Bell som Gene og Charlotte Newhouse som Billy.
Foto: Comedy Central

Jillian Bell som Gene og Charlotte Newhouse som Billy.

Kultur

Comedy Centrals 'Idiotsitter' er en dødssejler af de tunge

Med 'Idiotsitter' er vi et sted henne, hvor den afmålte ration tåbelighed overskrider enhver rimelighed.

Kultur
FOR ABONNENTER

I betragtning af, hvor relativt pakket med regulære tåber den virkelige verden er, kan det undre, at underholdningsbranchen fremturer med at bruge ekstraordinært spadedumme kvajpander i visse serier.

Ikke mindst i betragtning af, at nogle af de senere års mest succesfulde komedier faktisk handler om begavede mennesker og disses trakasserier i en ikke altid helt meningfuld verden. Og her tænker vi først og fremmest på 'Big Bang Theory', men sandelig også 'Girls' med flere.

For der ligger en pointe i at lade skarpe mennesker gøre mindre skarpe ting, men at lade idioter opføre sig idiotisk, ja det svarer i bund og grund til at vise fisk i vandet eller fugle på himlen: Sådan er det nu engang, muligvis smukt, men ikke nødvendigvis af en sådan karakter, at man ruller rundt på ryaen og gisper efter vejret af hysterisk latter.

Derfor er Comedy Centrals 'Idiotsitter' en dødssejler af de tunge. Udgangspunktet er fortænkt, og de tænkt morsomme optrin og situationer, ejer samme komiske kvalitet som et forsinket DSB-tog mandag morgen.

Tid til at investere i din kulturelle kapital?

Prøv Danmarks førende kulturavis med dagligt kulturtillæg i en måned for 1 kr.

Kom i gang med det samme

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce