Det norske tween-fænomen fyldte Royal Arena til randen med skrigende fans og popsange.
Foto: Finn Frandsen

Det norske tween-fænomen fyldte Royal Arena til randen med skrigende fans og popsange.

Kultur

Fire hjerter: Marcus og Martinus satte strøm til 16.000 elektriske fanhjerter

Man kunne godt bekymre sig for glasbygningerne i Ørestaden, da de norske tvillinger spillede op til fællesskrig og fanekstase. Marcus og Martinus beviste, at fankultur er en af de vigtigste byggesten i unge menneskers dannelse.

Kultur
FOR ABONNENTER

Lørdag aften var piger og drenge - i alderen syv til 15 år - og deres forældre, samlet i Royal Arena. Der blev købt høreværn, ørepropper, popcorn og sodavand. Tilløbsstykket var de to teenagesuperstjerner Marcus og Martinus Gunnarson, bedst kendt som Marcus & Martinus, som er godt på vej til at blive arvtagere til Justin Biebers trone.

Marcus og Martinus er sådan nogle, der bor lige rundt om hjørnet. De lever almindelige liv med fodbold og lektier og går i niende klasse på en folkeskole i den lille by Elverum i det nordlige Norge.

Hvis man er fan, kan man se forskel på de to. Så ved man, at den ene har lidt længere slikhår end den anden. At Martinus har en skønhedsplet på overlæben, og at Marcus er lidt højere.

Da de trådte ind på scenen, blev der skreget så højt, at jeg sendte kærlige tanker til glasbygningerne i Ørestaden og tog en Panodil.

Prøv Politiken i en måned for 1 kr.

Med et digitalt abonnement får du fuld adgang til politiken.dk og e-avisen leveret direkte til din telefon, tablet og computer hver aften.

Kom i gang med det samme

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce