Annonce
Annonce
Annonce
Film & tv

Den nye James Bond-film hedder 'Skyfall'

Bond-film nummer 23 bliver stjernespækket på alle leder og kanter.

Gem til liste

Sam Mendes (som vandt en Oscar for 'American Beauty') skal instruere. Daniel Craig skal spille James Bond for tredje gang. Dame Judi Dench vender tilbage som James Bond's boss, M. Og spanske Javier Bardem indtager skurkerollen.

Så meget står klart, efter at James Bond-producerne Michael G. Wilson og Barbara Broccoli i dag løftede sløret for den 23. film om 007.

Den nye film får titlen 'Skyfall' og får sandsynligvis premiere i november 2012. Det rapporterer Hufffington Post.

LÆS OGSÅ Ny Bond-film: Stjerneskuespillere giver hinanden dårligt selskab

Tumult omkring Bond-konceptet
Filmen om den evigt charmerende superagent med licens til at dræbe skulle have været en opfølger til ’Quantum of Solace’ fra 2008. Men filmselskabet MGM gik sidste år konkurs og solgte hele Bond-konceptet. Derfor har de nye bagmænd forkastet den oprindelige historie og er begyndt på en frisk

En del af optagelserne til den nye film skulle have været foregået i Indien, hvilket har været omgærdet af forvirring.

Filmskaberne ville nemlig gerne have optaget en række scener på Sabarmati-toglinjen, men de indiske trafikmyndigheder afslog anmodningen, fordi de mente, at det ville gå ud over togtrafikken.

LÆS OGSÅBond-babe blev udvist for at spille frihedsikon

Ingen dansk Bond-babe
I forløbet har der desuden været en del rygter om, at Daniel Craig i rollen som James Bond kunne få en dansk kvinde ved sin side.

Både skuespilleren og tv-værten Christiane Schaumburg-Müller og sangerinden Medina har øjensynligt været med i kampen om at blive Bond-babe i den nye film.

De to danske kvinder skal dog ikke være med i 'Skyfall'. Rollen som Bond-babe er i stedet gået til den franske model Bérénice Marlohe, mens den engelske skuespillerinde Naomie Harris også skal spille over for 007.

Filmen skal optages i London, Istanbul, Shanghai og Skotland

LÆS OGSÅLatinsk Oscar-helt er den nye Bond-skurk

PolitikenPlus
 • Ernest og Celestine Fantastisk og prisbelønnet tegnefilm. Nomineret til en Oscar for bedste animationsfilm.

  Pluspris 80 kr. Alm. pris 100 kr. Køb
 • Oscarvinder Astronauterne Ryan Stone og Matt Kowalski er på en rutinemæssig rumvandring, da katastrofen rammer. Deres rumfærge tilintetgøres, og de er nu mutters alene i verdensrummet ? kun tøjret til hinanden.

  Pluspris 140 kr. Alm. pris 180 kr. Køb
 • Rush Rush er et biografisk drama om formel 1 køreren Niki Lauda og om en sport, hvor der ikke er plads til fejl.

  Pluspris 140 kr. Alm. pris 180 kr. Køb
 • Antboy 12-årige Pelle Nørhmann bliver ved et skæbnetræf bidt af en myre og opdager, at han har fået dens styrke og egenskaber.

  Pluspris 140 kr. Alm. pris 180 kr. Køb
 • Sorg og glæde Nils Malmros har gennem en række film genskabt sin opvækst, barndom og ungdom og fortalt om forelskelsen i de uopnåelige piger.

  Pluspris 140 kr. Alm. pris 180 kr. Køb