Annonce
Annonce
Annonce
Film & tv

Den nye James Bond-film hedder 'Skyfall'

Bond-film nummer 23 bliver stjernespækket på alle leder og kanter.

Gem til liste

Sam Mendes (som vandt en Oscar for 'American Beauty') skal instruere. Daniel Craig skal spille James Bond for tredje gang. Dame Judi Dench vender tilbage som James Bond's boss, M. Og spanske Javier Bardem indtager skurkerollen.

Så meget står klart, efter at James Bond-producerne Michael G. Wilson og Barbara Broccoli i dag løftede sløret for den 23. film om 007.

Den nye film får titlen 'Skyfall' og får sandsynligvis premiere i november 2012. Det rapporterer Hufffington Post.

LÆS OGSÅ Ny Bond-film: Stjerneskuespillere giver hinanden dårligt selskab

Tumult omkring Bond-konceptet
Filmen om den evigt charmerende superagent med licens til at dræbe skulle have været en opfølger til ’Quantum of Solace’ fra 2008. Men filmselskabet MGM gik sidste år konkurs og solgte hele Bond-konceptet. Derfor har de nye bagmænd forkastet den oprindelige historie og er begyndt på en frisk

En del af optagelserne til den nye film skulle have været foregået i Indien, hvilket har været omgærdet af forvirring.

Filmskaberne ville nemlig gerne have optaget en række scener på Sabarmati-toglinjen, men de indiske trafikmyndigheder afslog anmodningen, fordi de mente, at det ville gå ud over togtrafikken.

LÆS OGSÅBond-babe blev udvist for at spille frihedsikon

Ingen dansk Bond-babe
I forløbet har der desuden været en del rygter om, at Daniel Craig i rollen som James Bond kunne få en dansk kvinde ved sin side.

Både skuespilleren og tv-værten Christiane Schaumburg-Müller og sangerinden Medina har øjensynligt været med i kampen om at blive Bond-babe i den nye film.

De to danske kvinder skal dog ikke være med i 'Skyfall'. Rollen som Bond-babe er i stedet gået til den franske model Bérénice Marlohe, mens den engelske skuespillerinde Naomie Harris også skal spille over for 007.

Filmen skal optages i London, Istanbul, Shanghai og Skotland

LÆS OGSÅLatinsk Oscar-helt er den nye Bond-skurk

PolitikenPlus
 • To dage, Én nat Nomineret til en Oscar for bedste kvindelige hovedrolle.

  Pluspris 140 kr. Alm. pris 180 kr. Køb
 • Blind Vinder af talentprisen ved Copenhagen Pix 2014. Vinder af 4 Amanda priser (det norske svar på Bodil/Robert priserne)

  Pluspris 140 kr. Alm. pris 180 kr. Køb
 • Tracks TRACKS er baseret på bestsellerromanen omhandlende den sande historie om den 27-årige Robyn Davidson som i 1977 vandrede gennem den australske ørken, til hun nåede det Indiske ocean.

  Pluspris 80 kr. Alm. pris 100 kr. Køb
 • Bullhead Oscarnomineret filmperle!

  Pluspris 80 kr. Alm. pris 100 kr. Køb
 • 1864 DR's meget omtalte serie er allerede ude på DVD.

  Pluspris 260 kr. Alm. pris 300 kr. Køb